August 7, 20159 yr Nije Ben Šerman preskup. Ovo je verovatno do 100 funti. EDIT pogledao na sajtu, 160 funti. Edited August 7, 20159 yr by Dr Arslanagić
August 8, 20159 yr stranica koju svaki playboy mora da isprati http://www.bloomberg.com/pursuits saznajte kako da napravite savršen burger (mora te u zamrzivaču da ohladite mašinu za mlevenje mesa) gde je najbolje u milanu otići na happy hour London's Historic German Gymnasium to Open as a Restaurant Complex zašto posetiti škotski highlands idealni sportski kupe (ako uzmete i manualni menjač) najskuplji i najtajniji londonski champagne room and many more Edited August 8, 20159 yr by Ravanelli
August 9, 20159 yr Za Ben Sherman treba loviti rasprodaju. Mislim da na njihovom sajtu uvek ima rubrika "sales".
August 9, 20159 yr dajte preporuke za neke jake trenerke (donji deo) a da nije stone island [crne] gore obično kupujem lacoste, burberry, fred perry itd.
August 14, 20159 yr gledam sad neke šorceve i uglavnom nalazim struk 36cm (bar tako pišu). da li je ovo moguće, mislim koji muškarac to ima struk 36cm ili su u pitanju neki sistemi veličina?
August 15, 20159 yr ima ih brate sto nose struk 36 i duzinu 36. ludilo kako su smesni 36.....cm? Ko to uopšte može da obuče? možda muška deca. moj struk je 42, a ja sam prosečna žena, da ne kažem omanji muškarac.