June 28, 20159 yr Tip: svratio sam do Uradi sam na NBGD prekjuče i u Roda centru ima Tom Tailor. Sve je na 50% popusta, kupih par kvalitetnih majica za po 1000 kinti.
June 28, 20159 yr Ne znam gde drugde da pitam. Preporucite neku dobru masinicu za brijanje. Da ima u sebi i trimer ovako neku
June 28, 20159 yr stajace to ok nisam znao za ovo. kinezi koje vodam po rusiji videli crno more, od radosti oma kupili na plazi neke speedo i uskocili da se kupaju. jedan je od goleme srece zaboravio da skine cale i morali smo ga voditi u optiku.
June 28, 20159 yr Ne znam gde drugde da pitam. Preporucite neku dobru masinicu za brijanje. Da ima u sebi i trimer ovako neku imaš u tehnomaniji neko sniženje, baš takva je 3k jeftinija
June 28, 20159 yr Ne znam gde drugde da pitam. Preporucite neku dobru masinicu za brijanje. Da ima u sebi i trimer ovako neku ako nisi koristio ne preporučujem da počneš. imao sam bolji model, a opet je takvo brjanje bilo žešće sranje. doduše, ako si kusav možda i završi posao
June 28, 20159 yr Koristio sam jednom i sfvarno je dobro zavrsila posao. Moram zbog posla a mrzi me da se akam sa brijacima vise.
June 28, 20159 yr Nasao ovaj za smesne pare ali nema trimer <_< http://www.tehnomanija.rs/elektricni-aparati-za-brijanje/philips-aparat-za-brijanje-hq-6906-16.html
June 28, 20159 yr Potražite u prodavnicama odeće za trudnice. Jebeni hipsteri. Hipsterske pantolene nemaju džepove, ove ih imaju previše