Jump to content

Men's fashion

Featured Replies

Tip: svratio sam do Uradi sam na NBGD prekjuče i u Roda centru ima Tom Tailor. Sve je na 50% popusta, kupih par kvalitetnih majica za po 1000 kinti.

• Replies 1.1k
  • Views 142.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Isti Vesic  

• nema veze sa trenutnom modom. par bitnih stvari: - nije namenjeno držanju kravate, smišljeno je za igrače polo-a, da im kragne ne lepršaju na vetru i ne smetaju - uvek se zakopčavaju

• Dodao bih još da se prilikom skidanja košulje ta dugmad na kragni ne moraju otkopčavati. 

Posted Images

Ne znam gde drugde da pitam. Preporucite neku dobru masinicu za brijanje. Da ima u sebi i trimer ovako neku

39d2d850-22ef-4c89-a289-b3b7e5256ffe.jpg

jab se ubio da moram da se brijem

jab se ubio da moram da se brijem

Isto.

Nikako ne prija.

Šta se onda mešaš ćosavi :mad:

oakley-asian-fit-vs-regular-fit.png

stajace to ok

nisam znao za ovo. kinezi koje vodam po rusiji videli crno more, od radosti oma kupili na plazi neke speedo i uskocili da se kupaju. jedan je od goleme srece zaboravio da skine cale i morali smo ga voditi u optiku. 

wNplqxM.jpg

pazi da ti se ne udavi neki.

@oakley

poslusacu orderku :)

pazi da ti se ne udavi neki.

odletise danas, malo da odmorim radeci

Ne znam gde drugde da pitam. Preporucite neku dobru masinicu za brijanje. Da ima u sebi i trimer ovako neku

39d2d850-22ef-4c89-a289-b3b7e5256ffe.jpg

imaš u tehnomaniji neko sniženje, baš takva je 3k jeftinija

ako nisi koristio ne preporučujem da počneš. imao sam bolji model, a opet je takvo brjanje bilo žešće sranje.

doduše, ako si kusav možda i završi posao

Koristio sam jednom i sfvarno je dobro zavrsila posao. Moram zbog posla a mrzi me da se akam sa brijacima vise.

Potražite u prodavnicama odeće za trudnice.

Jebeni hipsteri. :fantom:

Hipsterske pantolene nemaju džepove, ove ih imaju previše :s_d:    :fantom:

• 1 month later...

da pomirim dizelaša i punkera u sebi

:(

Ben Šerman klasična elegancija.