Ravanelli Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 (edited) ovo i da izbacim svoj prvi rep miks tejp http://www.kupujemprodajem.com/Versace-slim-sportska-jakna-ultra-Hit-19541675-oglas.htm?filter_id=20550628 Edited February 20, 2015 by Ravanelli
hoffnung Posted May 4, 2015 Posted May 4, 2015 meni je ovo super detalj, pogotovo ovako komplet: sal, kaputic/jakna.. mada, nije moj fazon, ne znam da li bih ikad ovo stavio kao detalj, ali ovako, na fotografiji izgleda bas cool: by Alex and Nastya
Singer Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 e... kakve majice kupujete sad kad ste matori? fali mi malo da se ponovim sad za leto i gledam šta se nudi i nešto mi to sve bezveze, semi-gay i za boyband dečkiće... iz krajnosti u krajnost, na drugoj strani su polo majice što fura Mrka. nema bre gotivinih majica, to hoću kažem!!
kud u maglu Simoviću Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 polo majce su 1 klasik, za šljaku neophodne. barem meni a ove sa šarama, pun ebay kakvih hoćeš
Singer Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 ma naravno da su klasik al kežual... ono, treša i maja po kraju ili ono maja i merke kežual piće...
Dr Arslanagić Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 e... kakve majice kupujete sad kad ste matori? fali mi malo da se ponovim sad za leto i gledam šta se nudi i nešto mi to sve bezveze, semi-gay i za boyband dečkiće... iz krajnosti u krajnost, na drugoj strani su polo majice što fura Mrka. nema bre gotivinih majica, to hoću kažem!!
Moća Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 Dajte predlog za neke kezual cvidze za sunce a da nisu preskupe.
kud u maglu Simoviću Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 al kežual... ono, treša i maja po kraju ili ono maja i merke kežual piće... trešu retko nosim kad izadjem™ a uz farmerke ili neke bermude i ta polo ume da prođe a ovih t majci, upravu si, ovde skoro da je nemoguće pronaći odgovarajuću. da nije iscepana, izprintana normalno... eventualno po onim sportskim radnjama, nike, adidas... ako i kad se nakanim biće samo ebay a onaj dečko car, mada se meni nešto i ne đaju. ima ih u mikseru?
kud u maglu Simoviću Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 Dajte predlog za neke kezual cvidze za sunce a da nisu preskupe. ovo ti je sad hit™ valjda ima sličnih na aliju
maheem Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 (edited) dechko tzara ima u miheru, mada njih uvek mozes preko njihovog sajta.cekiraj takodje domacu radinost Over: http://overclothing.com/shop/meni je muka od printova pa zelim samo jednobojne. je l overavao neko Springfield skoro? oni su imali kul jednobojne, na strafte i sa texturama...a ako neko zna gde ima povoljnih kvalitetnih jednobojnih majica, dobrog kroja, neka preporuci prodavca Edited June 1, 2015 by maheem
Takeshi Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 u sugavom skinny fit h&m-u ladno imaju potpuno jednobojne polo majice, regularnog kroja, ima cak i xxl velicina. ipak nisu glupu ti svedjani.
Hella Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 de ima bootcut texasa da liči na levis 507 ali da se ne podere za 6 meseci ko 507
FERNOUX H Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 (edited) Da li neko zna da li igde u Beogradu mogu da se kupe Ralph Lauren polo majice? Edited June 1, 2015 by FERNOUX H
Recommended Posts