February 20, 201510 yr ovo i da izbacim svoj prvi rep miks tejp http://www.kupujemprodajem.com/Versace-slim-sportska-jakna-ultra-Hit-19541675-oglas.htm?filter_id=20550628 Edited February 20, 201510 yr by Ravanelli
May 4, 20159 yr meni je ovo super detalj, pogotovo ovako komplet: sal, kaputic/jakna.. mada, nije moj fazon, ne znam da li bih ikad ovo stavio kao detalj, ali ovako, na fotografiji izgleda bas cool: by Alex and Nastya
June 1, 20159 yr e... kakve majice kupujete sad kad ste matori? fali mi malo da se ponovim sad za leto i gledam šta se nudi i nešto mi to sve bezveze, semi-gay i za boyband dečkiće... iz krajnosti u krajnost, na drugoj strani su polo majice što fura Mrka. nema bre gotivinih majica, to hoću kažem!!
June 1, 20159 yr polo majce su 1 klasik, za šljaku neophodne. barem meni a ove sa šarama, pun ebay kakvih hoćeš
June 1, 20159 yr ma naravno da su klasik al kežual... ono, treša i maja po kraju ili ono maja i merke kežual piće...
June 1, 20159 yr e... kakve majice kupujete sad kad ste matori? fali mi malo da se ponovim sad za leto i gledam šta se nudi i nešto mi to sve bezveze, semi-gay i za boyband dečkiće... iz krajnosti u krajnost, na drugoj strani su polo majice što fura Mrka. nema bre gotivinih majica, to hoću kažem!!
June 1, 20159 yr al kežual... ono, treša i maja po kraju ili ono maja i merke kežual piće... trešu retko nosim kad izadjem™ a uz farmerke ili neke bermude i ta polo ume da prođe a ovih t majci, upravu si, ovde skoro da je nemoguće pronaći odgovarajuću. da nije iscepana, izprintana normalno... eventualno po onim sportskim radnjama, nike, adidas... ako i kad se nakanim biće samo ebay a onaj dečko car, mada se meni nešto i ne đaju. ima ih u mikseru?
June 1, 20159 yr Dajte predlog za neke kezual cvidze za sunce a da nisu preskupe. ovo ti je sad hit™ valjda ima sličnih na aliju
June 1, 20159 yr dechko tzara ima u miheru, mada njih uvek mozes preko njihovog sajta.cekiraj takodje domacu radinost Over: http://overclothing.com/shop/meni je muka od printova pa zelim samo jednobojne. je l overavao neko Springfield skoro? oni su imali kul jednobojne, na strafte i sa texturama...a ako neko zna gde ima povoljnih kvalitetnih jednobojnih majica, dobrog kroja, neka preporuci prodavca Edited June 1, 20159 yr by maheem
June 1, 20159 yr u sugavom skinny fit h&m-u ladno imaju potpuno jednobojne polo majice, regularnog kroja, ima cak i xxl velicina. ipak nisu glupu ti svedjani.
June 1, 20159 yr Da li neko zna da li igde u Beogradu mogu da se kupe Ralph Lauren polo majice? Edited June 1, 20159 yr by FERNOUX H