duda Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 A ja ne razumem ovo za antikvitete. Kupujete samo nove ?Stvari ?Da Ne kupujem antikvitete. Nikakve. Nikada.
boshoku Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 Ne kupujem antikvitete. Nikakve. Nikada. grešiš, ima puno kul stvari (odevnih)
svashtabezneshto Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 Nema razlike u konceptima. Volim second hand, ali mi se čini da je mnogo veći izbor muške garderobe no ženske. Volim i polovne knjige, kojima na marginama ima ispisana neka istorija. Komadima garerobe kupljenim u second handu izmišljam istoriju. (I pored poluproverene informacije da kod nas u radnje uglavnom stiže roba data u humanitarne svrhe.) Samo kod obuće volim da je jedini moj otisak u njima, i ne štedim para.
Moća Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 A sta ako moram da pozajmim duks od drugara? Jel i tad prelazi energija? Ako je tako da znam da pozajmljujem samo od smekera a ne od nekog sabana.
ToniAdams Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 energija, brenonsens.nista sto kvalitetna hamajlija prosecnog sandzackog dervisa ne moze efikasno da blokira.
vladavsnarod Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 Ja sam se na cuvenim "gomilicama" nakupio pozitivne energije za dva zivota :)
wall Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 Meni bi bila malo frka kupiti antikvitet iz prve ruke. ^_^
kud u maglu Simoviću Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 nikada mi nije palo na pamet da uđem u radnju druge ruke i potražim nešto za kupiti. nikada. sad da li je u pitanju energija ili šta već, ne znam. ali meni to deluje prljavo, mislim garderoba, i nekako mi u rangu prevrtanja po kontejneru. jbg. pre ću otići kod šanera mada su mi i oni u neku ruku slični sa shshopom
morgana Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 nemam pojma sta je ok cijena za muski sako, ali zara ima stofove za nijansu bolje od konkurenata nacelno gledano istog ranga koji su u ponudi u bgd (dok to recimo ne vazi za trikotazu), a snizenje je u toku http://www.zara.com/rs/en/sale/man/blazers-c436046.html
ivy Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 nikada mi nije palo na pamet da uđem u radnju druge ruke i potražim nešto za kupiti. nikada. sad da li je u pitanju energija ili šta već, ne znam. ali meni to deluje prljavo, mislim garderoba, i nekako mi u rangu prevrtanja po kontejneru. jbg. pre ću otići kod šanera mada su mi i oni u neku ruku slični sa shshopom pa lepo dok mozes i blago tebi. ja od kada sam otkrila kakvo sve blago(novo i firmirano) moze da se iskopa u seconhendu za male pare vise dinara ne ostavljam za nove stvari..prosto mi je greota platiti krpu obicnu 10puta skuplje,greota!!
Recommended Posts