Jump to content
IGNORED

kim_philby

Recommended Posts

Posted
nije rec o daltonizmu, nego o daltonstvu, odsustvu mirnoce i miroljubivosti :(
:lol: Ja sam to odmah razumeo, cudi me da gazza nije, posto smo mi odrasli na braci dalton.
  • Replies 716
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kim_philby

123

• Indy

47

• Ajant23

46

• yolo

36

Top Posters In This Topic

Posted
:lol: Ja sam to odmah razumeo, cudi me da gazza nije, posto smo mi odrasli na braci dalton.
ah, dijagonalno citam odjutros a i sta ga znam, ko ce da povata sve moderne bolestine koje napadaju mali deca. evo i moja skvo se premetnula u doktora za nesto sto nisam ni znao da postoji do pre par godina, a bila je normalna.titlovi - ako ste mnogo blizu onda imaju tendenciju uvijanja oko stomaka. averel ce cenim imati dosta povoda da barem rukama juri objekte i stvorenja po sali. vodi ga!
Posted
titlovi - ako ste mnogo blizu onda imaju tendenciju uvijanja oko stomaka. averel ce cenim imati dosta povoda da barem rukama juri objekte i stvorenja po sali. vodi ga!
okolostomacni efekti su presudili. odluka je pala! drz se, bioskope!poz
Posted (edited)
nije rec o daltonizmu, nego o daltonstvu, odsustvu mirnoce i miroljubivosti :( najbolje je ako ima nekih katastrofa ili kataklizmi, poplava, zemljotresa, vulkanskih erupcija.
Ako to vole, onda ih obavezno vodi da gledaju 2012. Ruse se soliteri, obala se srozava u more, lava tece potocima... jebe kevu usi zavrce. Avatar je mala maca na navijanje za 2012. Edited by ObiW
Posted
2012. Ruse se soliteri, obala se srozava u more, lava tece potocima...
Sad si pokvario film za mene. <_< Ubuduce koristi spoilere.
Posted

upravo odgledao ovaj zivi smor od filmaimpresivan je samo bio "sex" izmedju strumfova i drvecaklasican "western" u kojem su indijanci po ko zna koji put dohakali generalu Kasteru

Posted

Ovo je sasvim tacno za "western", ali nema teoretske sanse da se film moze nazvati smaranjem. Pazi, ni teoretske. Mozes da kazes da je roller coaster vozilo nesto odavno vec vidjeno i da na otvorenom drumu zaostaje i za Trabantom, ali njaske ako kazes da nije thrill da se vozis gore-dole.

Posted

Što ne bi mogao? Ako je očekivao nešto drugo ili nešto više i nije unapred znao šta da očekuje, možda ga je smorila sama činjenica da je na roller coaster-u. Poštujem to.

Posted

E hebi ga, ja ne postujem :D Kad sam ja resio da se zabavim i ostavio mozak ispred vrata, moze i on.Mislim zezam se, boli me uvce za KamerUna, osim Terminatorologije. Samo film je zabava, tipa kokakola+kokice. Jebote ne mora svaki film da bude plac majke Bozije tipa Dogme.

Posted

Mogli su sve da metnu u 90 minuta pa da se i pogleda ali 2 i po sata gledati nesto sto te ne moze iznenaditi jer je skript providan za mene je smor. Valjda nece biti nikakvog nastavka

Posted

Meni je vreme proletelo. A na nastavak, ipak, ne bih isao.

Posted
Sad si pokvario film za mene. <_< Ubuduce koristi spoilere.
:lol: Dobro, ce pazim.

E be Indy, ceo trejler za 2012 je u vulkanima & zemljotresima.

Posted

Nemoj da zezas da nisi primetio da zahebavam... Obozavam filmove tipa 2012, volim kad me plasu krajom sveta.

Posted
Nemoj da zezas da nisi primetio da zahebavam... Obozavam filmove tipa 2012, volim kad me plasu krajom sveta.
Ma jesam, vidi kolki sam smajli turio, da se zna da se zajebavam.Lele sta nam napravise od foruma... nov skin, nov editor, pa multikvot pa me raznorazni avatari strogo gledaju cim otvorim forum...
Posted
Ne, upravo suprotno, da je Avatar bajka sve bi bilo ok. Ono što ja želim da velim jeste da film sa pričom koja je naivna u meri u kojoj je naivna ova iz Avatara ne može da pretenduje da ga neko shvati ozbiljno te u tom smislu nema potencijala da funkcioniše na nivou socijalne angažovanosti ili metafizičke teorije a što je Kameron očigledno pokušao.
posto mi je upgrade foruma pojeo post koji danas napisah kao odgovor na ovo, ajd ponovo...:aha, ok, sorry onda, nisam razumela sta si hteo reci onim o bajkama (mada ja mislim da i dobro uradjena bajka moze da bude socijalno angazovana)...a oko ovoga sta je Kameron pokusao...pa ja stvarno ne znam, meni je prica toliko banalna (bar ta koja se dotice socijalnih tema) da mi se cini da on treba da je glup pa da misli da je napravio prvenstveno socijalno angazovan film...meni se ipak cini da je taj kao 'socijalni angazman' kolatelarna pojava* u jednom pre svega spektaklu, i to dobrom spektaklu. ja sam ga videla dva puta, 2D pa 3D, i ni prvi ni drugi put nisam ni otisla da vidim a ni videla socijalno angazovan film, samo obican SF u do sad nevidjenom pakovanju (plus lepa prica Pandore). (i to je to, ne bih ga gledala treci put, sem ako ne izbace neko virtual reality izdanje :D ). mislim, ako je on stvarno pravio Avatar ciljajuci prvenstveno na socijalni angazman a ne na vizuelni spektakl (ili cak ciljajuci na oba u istoj meri), onda se stvarno pitam ko mu je bila ciljna publika za taj socijalni angazman... *meni je od 'unobtaniuma' pa do 'fighting terror with terror' i onog do bola stereotipnog marinca sve licilo na obicno ironicno podjebavanje opcije koja se njemu ne svidja, ali u velikom stilu i pred celim svetom - u fazonu 'moze mu se, i on i publika znaju da su ljudi dosli prvenstveno da vide nesto drugo'.