borris_ Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 (edited) Mogli bi sa slikama stadiona staviti i imena posto ih ja pola ne prepoznajem.Ovaj je najljepsiParc des Princes Edited December 14, 2009 by borris_
ducca Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Jedan od meni omiljenih stadiona...bez premca po atmosferi od svih sa atletskom stazom. Stadio Olimpico
gervasius twinkleminkleson Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Artemio Franchi, istorijski stadion u pravom smislu reci. Oko stadiona zgrade iz 30ih i 50ih. Firentinske boje svuda okolo: zuti malter, zelene zaluzine, crvenkasti krovovi i najplavlje nebo. Sve ima neki starinski smek. I kvart i sam stadion. Na 15min odatle, eto nas u hardkor renesansi. Okolo firentinska brdaNekako se covek zamisli kad shvati koliko je velikih igraca i velih utakmica odigrano tu. (Celu tekmu sam razmisljao o Piksiju, Hadzibegicu, Ivkovicu, Maradoni...) A onda shvatis da je Vembli sravnjen, da se Anfieldu crno pise, da je Olimpijski u Minhenu otisao u istoriju... :( inace, franchi ce uskoro da ide u penziju, jer fiorentina uskoro pocinje gradnju novog stadiona.odlicna tema.monumental:estadio azteca:san mames [ili kako ga baskijci zovu - la catedral]san paolo [proslog vikenda bilo 50 godina otkad je otvoren]svima nam drag, san nicola
Boycie Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Najbrže izgrađeni pokriveni stadion na svetuBrita Arena - Wiesbaden (SV Wehen), 12,500 mesta, 4 meseca izgradnje, 14 milke evra. Ceo stadion je montažnog karaktera, tribine su pod skelama a svlačionice su oni kontejneri (doduše deluxe) simpatično :)
dillinger Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 svima nam drag, san nicola uvek me je zanimalo koja je najveća zabeležena poseta na njemu kad igra domaći klub:dinače moj italijanski favorit:luigi ferraisi francuski:La Beaujoire
copkillah Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 jes ti beše bio na tom finalu ? (one slike što si jednom postovao su odatle?)Jesam, Ataturk u Istanbulu.Nije što sam bio, ali je stvarno fenomenalan stadion.
gervasius twinkleminkleson Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 (edited) uvek me je zanimalo koja je najveća zabeležena poseta na njemu kad igra domaći klub:dne znam koja je najveca, ali imali su sad protiv juventusa u subotu 40kinace, ferraris/marassi je fenomenalan Edited December 14, 2009 by gervasius twinkleminkleson
Behemoth Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Najbolji, najveci, najlepsi...naj u svakom pogledu :)
John Coltrane Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 100-godishnjak 1 od najlepshih ulaza...
Recommended Posts