September 19, 20231 yr 6 hours ago, Miki_belavista said: U Londonu ima dosta ljudi(mahom finansije) koi na 150k+ funti,znaci ima svega od bede do visokog stila. Plutokratski batice, plutokratski
September 22, 20231 yr 1 hour ago, Mel said: Da stavim ovde, prvih 6 min je super, pa da odgledam kasnije do kraja. This video is not available
September 22, 20231 yr 1 hour ago, Mel said: Da stavim ovde, prvih 6 min je super, pa da odgledam kasnije do kraja. bilo
March 13, 20241 yr Pitanjce, Kako i da li se.moze obnoviti britanski pasoš bez da se ide u Britaniju...da li samo poštom ili moze konzularni servis. Treba uzeti u obzir da pitam iz hr, ali pretpostavljam da je isto i za srbiju
March 13, 20241 yr Znam da može sve online da se uradi za pasoš, ali ako si preko - nisam siguran. Trebalo bi da može.
March 13, 20241 yr 1 hour ago, raskopcani said: Pitanjce, Kako i da li se.moze obnoviti britanski pasoš bez da se ide u Britaniju...da li samo poštom ili moze konzularni servis. Treba uzeti u obzir da pitam iz hr, ali pretpostavljam da je isto i za srbiju Sad sam pogledao i stavio (fiktivno) da sam u Hrvatskoj i da već posedujem UK pasoš. Rezultat:
March 13, 20241 yr Nazovi konzulat ili ambasadu i pitaj. Čisto sumnjam da može isključivo u Britaniji.