April 27, 20213 yr Drugari podanici kraljice babe u Londonu, nakon godinu dana provedenih ovde odlučio sam da se preselim u Belfast. Teška srca donesena odluka, taman na vreme za julske pizdarije kojih će biti u Severnoj Irskoj još više nego prethodnih godina. Ko je zainteresovan za piće u nekom pabu oko 20 maja pre nego što odem - javite ovde. @jms_uk@adam itd
April 27, 20213 yr 2 hours ago, dragance said: Drugari podanici kraljice babe u Londonu, nakon godinu dana provedenih ovde odlučio sam da se preselim u Belfast. Teška srca donesena odluka, taman na vreme za julske pizdarije kojih će biti u Severnoj Irskoj još više nego prethodnih godina. Ko je zainteresovan za piće u nekom pabu oko 20 maja pre nego što odem - javite ovde. @jms_uk@adam itd Posto nam je poslednje zajednicko pice bilo na Novom Zelandu 2015., ja sam za! Moze i u nekoj otvoreni prostor/park varijanti, ako bi izbegli guzvu. Srecno unapred za preseljenje!
May 1, 20213 yr On 27.4.2021. at 17:27, dragance said: Drugari podanici kraljice babe u Londonu, nakon godinu dana provedenih ovde odlučio sam da se preselim u Belfast. Teška srca donesena odluka, taman na vreme za julske pizdarije kojih će biti u Severnoj Irskoj još više nego prethodnih godina. Ko je zainteresovan za piće u nekom pabu oko 20 maja pre nego što odem - javite ovde. @jms_uk@adam itd u guzvi sam jebiga, slabo stizem i ovde. prodao se banci na pola godine pa uzima svoje. ako bude vremena, javicu se pa se mozda pridruzim. srecno preseljenje i od mene.
May 21, 20213 yr On 27.4.2021. at 17:27, dragance said: Drugari podanici kraljice babe u Londonu, nakon godinu dana provedenih ovde odlučio sam da se preselim u Belfast. Teška srca donesena odluka, taman na vreme za julske pizdarije kojih će biti u Severnoj Irskoj još više nego prethodnih godina. Ko je zainteresovan za piće u nekom pabu oko 20 maja pre nego što odem - javite ovde. @jms_uk@adam itd Je li nije jos kasno ovog vikenda?
May 21, 20213 yr 35 minutes ago, jms_uk said: Je li nije jos kasno ovog vikenda? Nije care. Idem sutra da gledam ragbi Heineken Cup finale, ali u nedelju može kad i gde hoćeš! Dobio sam karte za Twickenham Edited May 21, 20213 yr by dragance
June 6, 20213 yr da li oni radjaju u americi da bi bili predsednici? amerike? poshto ovo drugo mora dugo da se cheka