foot-in-mouth Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Ako ćemo da menjamo ime ovde, samo bih ?tela da znam da li ima na forumu ?škotlandjana? ili ?Iraca?, da ne počnemo mi ovde u glas, onako sneno:?And did those feeeeeet in ancient times??Il?, ne daj Bože,?Rule Britannia?,kad ono, eto belaja?
Marvin (Paranoid Android) Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Promenjen naslov topika da obuhvati sve narode, narodnosti, vere i nacije i njihove slobodarske tradicije ove ponosne države. Ako se neko žali što nema ubrojanog Gibraltara, sledi ban.
sheridan Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 (edited) Promenjen naslov topika da obuhvati sve narode, narodnosti, vere i nacije i njihove slobodarske tradicije ove ponosne države. Ako se neko žali što nema ubrojanog Gibraltara, sledi ban.'fala, spasih glavu a i cast Edited October 12, 2007 by sheridan
foot-in-mouth Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Jao, vidi, pa stvarno se pravimo Englezi."Nizozemska..." se usijala od postova, a mi, onako, metiljavo... Four members to date. Pa di su nam ostali Britanci?
sheridan Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 Jao, vidi, pa stvarno se pravimo Englezi."Nizozemska..." se usijala od postova, a mi, onako, metiljavo... Four members to date. Pa di su nam ostali Britanci?pusti ti njih, mi smo fini i uzdrzani, pisemo kad imamo sta da kazemo, nismo k'o ovi naduvani iz komsiluka...
jms_uk Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 pusti ti njih, mi smo fini i uzdrzani, pisemo kad imamo sta da kazemo, nismo k'o ovi naduvani iz komsiluka...
Skipping Girl Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Evo i mene pod brojem shes'. Ja trenutno u krugu dvojke geografski dijametralno suprotno od koleze Marvina (PA).Podrzavam kolegu Sheridana da se prihvati pravilo javljanja iskljucivo kad se ima potreba da se kaze nesto pametno. Gluposti ne trpimo -_-
adam Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 i ja podrzavam gore navedeno. ipak smo mi britanci maratonci - radimo na duge staze... diplomacy is about how to survive the next three hundred years - not til friday afternoon (yes prime minister)
Isis Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Podrzavam kolegu Sheridana da se prihvati pravilo javljanja iskljucivo kad se ima potreba da se kaze nesto pametno. Gluposti ne trpimo -_-bojim se sta ce pomisliti overseas svet ako topik zakrzlja...kako opstati do petka popodne, to se valjda zove radna nedelja
Skipping Girl Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Pomislice da smo PREpametni, posto nemamo dovoljno vremena za pametne stvari.Nego Isis, jel se skrasi ti u Jevropi il' se jos uvek shetash?Jel moze ovde da se pomene i Macbeth sa Patrikom Stjuartom trenutno na West Endu?Radnja smestena u Staljinovoj Rusiji.Igra do decembra, obavezno pogledati.
sheridan Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 Pomislice da smo PREpametni, posto nemamo dovoljno vremena za pametne stvari.Nego Isis, jel se skrasi ti u Jevropi il' se jos uvek shetash?Jel moze ovde da se pomene i Macbeth sa Patrikom Stjuartom trenutno na West Endu?Radnja smestena u Staljinovoj Rusiji.Igra do decembra, obavezno pogledati.moze, ali moras detaljinje, inace cemo da pomislimo da ti igras u njemu pa samo reklamiras:)
Skipping Girl Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 :D Taman posla, nisam u branshi. Sledeci put stavljam disklejmer.Evo detaljnije.Inace, ja sam uvek za predloge kafana, klubova, pozorista i koncerata u velikom prljavom gradu. Ovom ili bilo kom drugom.
sheridan Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 :D Taman posla, nisam u branshi. Sledeci put stavljam disklejmer.Evo detaljnije.Inace, ja sam uvek za predloge kafana, klubova, pozorista i koncerata u velikom prljavom gradu. Ovom ili bilo kom drugom.pa dobro bre jesi gledala?
Isis Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Nego Isis, jel se skrasi ti u Jevropi il' se jos uvek shetash?kako stvari za sad stoje- u londonu, samo ne znam koliko je to jevropa :D al' posto znam na sta mislis, ne nisu amerike za sad.
Recommended Posts