Wednesday at 10:362 days Bilo bi zanimljivo i videti razvoj broj radnih sati nedeljno u istom periodu.
Wednesday at 10:432 days Po meni, glavni uzrok tom je overpopulacija. Pa se priroda polako stara da nam se uspori rastima negde onaj eksperiment sa pacovima... Edited Wednesday at 10:442 days by Filozof manijak
Wednesday at 11:072 days Nope, odlaganje roditeljstva zarad ganjanja karijere, a onda kada se približi peta decenija života često je neophodna veštačka oplodnja, koja može trajati godinama, posle čega ženama više nije do drugog deteta
Wednesday at 11:172 days Problem je neverovatno komplikovan u njihovom slucaju. Ljudi ne rade samo duge sate da bi imali ganjali karijeru nego da bi uopste zadrzali posao. Kultura i radna etika je slicna kao ona u Japanu sto naravno nikako nije dobro.Pritisak na mladim ljudima je tamo kao retko gde u svetu.
Wednesday at 11:262 days Nisu ti grafici samo za Koreju, već i za US, UK i švabiju, ako sam dobro razumeo
Wednesday at 11:342 days Sto se tice partija, rekao bih da je to dobrim delom zbog toga sto su se same partije profilisale da se vise bave zenskim pitanjima (levica) odnosno muskim (desnica).
Wednesday at 12:002 days Izraz koji upotrebljavam za konzervativne - nacionalnno orjentisane je desnorukaši.
Wednesday at 12:052 days Da li ta ideologija koja se spominje u istraživanju ima bilo kakve druge komponente osim rodne i identitetske ideologije? Ovo obzirom na to da su ponuđeni odgovori samo liberal i conservative, i nema nikakvih drugih izbora osim tih, a čisto sumnjam da je došlo do tolike podele u društvu da žene masovno idu u socijalizam, a mušakrci u fašizam. Drugim rečima, deluje mi da u ovoj "ideologiji" ne postoji bilo kakva ekonomska komponenta, valjda se uzima kao premisa da niko ne dovodi u pitanje kapitalističko ustrojstvo ekonomije.