Jump to content

Featured Replies

Papa Franja mi je delovao kao napredak u katoličkoj crkvi, ko zna ko će ga naslediti uzevši u obzir ovo silno skretanje u desno po svetu.

RiP

Ja mislim da mu je JD Vance nešto podmetnuo pošto je kritikovao Trumpa non stop. Takvi su to ljudi.

Nagledah se konklava za zadnjih 20 godina...

sto kaze dejan atanackovic u 5 g starom postu, danas prigodno serovanom, papa franja je bio najveci zivi ljevicar

a sad da dodje neki racinger pa da zaokruzimo fasisticki trijumvirat putin-tramp-papa

Edited by morgana

2 minutes ago, morgana said:

sto kaze dejan atanackovic u 5 g starom postu, danas prigodno serovanom, papa franja je bio najveci zivi ljevicar

a sad da dodje neki racinger pa da zaokruzimo fasisticki trijumvirat putin-tramp-papa

Bojim se da si u pravu. Ovde je ogromnom broju ljudi ovaj Papa smetao i zvali su ga uzurpatorom.

5 minutes ago, Lo Zingaro said:

Bojim se da si u pravu. Ovde je ogromnom broju ljudi ovaj Papa smetao i zvali su ga uzurpatorom.

Smetao zbog pogleda ili zato što nije iz Evrope?

Smetao je zbog pogleda i svoje dobrote. A tražio je i da kardinali žive skromnije, što im se pogotovo nije dopalo. Kao ni čačkanje po pedofilnoj prošlosti.

3 minutes ago, dragance said:

Smetao je zbog pogleda i svoje dobrote. A tražio je i da kardinali žive skromnije, što im se pogotovo nije dopalo. Kao ni čačkanje po pedofilnoj prošlosti.

To znam, nego me je ovaj uzurpatorski momenat zainteresovao, da možda nema veze (i) sa bekgraundom.

12 minutes ago, dunja said:

Smetao zbog pogleda ili zato što nije iz Evrope?

Zbog pogleda naravno. A on je samo zagrebao po povrsini, da se razumemo.

Ne verujem, ali je moguće. Ipak je italijanskog porekla.

Just now, dunja said:

To znam, nego me je ovaj uzurpatorski momenat zainteresovao, da možda nema veze (i) sa bekgraundom.

Postoji ceo pokret koji smatra da je Racinger skinut jer je bio prvi pravi papa koji bi reformisao crkvu a da je postavljen Bergoljo od strane woke satansko masonske lbgt ekipe koja tajno vlada svetom. Kad kazem pokret govorim o cesto zastupljenom misljenju