3 hours ago3 hr Papa Franja mi je delovao kao napredak u katoličkoj crkvi, ko zna ko će ga naslediti uzevši u obzir ovo silno skretanje u desno po svetu.RiP
1 hour ago1 hr Ja mislim da mu je JD Vance nešto podmetnuo pošto je kritikovao Trumpa non stop. Takvi su to ljudi.
49 minutes ago49 min sto kaze dejan atanackovic u 5 g starom postu, danas prigodno serovanom, papa franja je bio najveci zivi ljevicara sad da dodje neki racinger pa da zaokruzimo fasisticki trijumvirat putin-tramp-papa Edited 49 minutes ago49 min by morgana
45 minutes ago45 min 2 minutes ago, morgana said:sto kaze dejan atanackovic u 5 g starom postu, danas prigodno serovanom, papa franja je bio najveci zivi ljevicara sad da dodje neki racinger pa da zaokruzimo fasisticki trijumvirat putin-tramp-papaBojim se da si u pravu. Ovde je ogromnom broju ljudi ovaj Papa smetao i zvali su ga uzurpatorom.
39 minutes ago39 min 5 minutes ago, Lo Zingaro said:Bojim se da si u pravu. Ovde je ogromnom broju ljudi ovaj Papa smetao i zvali su ga uzurpatorom.Smetao zbog pogleda ili zato što nije iz Evrope?
31 minutes ago31 min Smetao je zbog pogleda i svoje dobrote. A tražio je i da kardinali žive skromnije, što im se pogotovo nije dopalo. Kao ni čačkanje po pedofilnoj prošlosti.
26 minutes ago26 min 3 minutes ago, dragance said:Smetao je zbog pogleda i svoje dobrote. A tražio je i da kardinali žive skromnije, što im se pogotovo nije dopalo. Kao ni čačkanje po pedofilnoj prošlosti.To znam, nego me je ovaj uzurpatorski momenat zainteresovao, da možda nema veze (i) sa bekgraundom.
26 minutes ago26 min 12 minutes ago, dunja said:Smetao zbog pogleda ili zato što nije iz Evrope?Zbog pogleda naravno. A on je samo zagrebao po povrsini, da se razumemo.
22 minutes ago22 min Just now, dunja said:To znam, nego me je ovaj uzurpatorski momenat zainteresovao, da možda nema veze (i) sa bekgraundom.Postoji ceo pokret koji smatra da je Racinger skinut jer je bio prvi pravi papa koji bi reformisao crkvu a da je postavljen Bergoljo od strane woke satansko masonske lbgt ekipe koja tajno vlada svetom. Kad kazem pokret govorim o cesto zastupljenom misljenju