Jump to content
IGNORED

Svet

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted

isteklo vreme za edit, ako moderacija misli da treba, slobodno. izvinjavam se

Posted

jbt, sad imam samo pitanje, koliko smo mi daleko od ovog...

Drugo pitanje, šta koji k... mirni protesti... Ti ljudi nisu normalni, ako ne ovo reaguju mirnim protestima...

• +1 4
Posted
  On 16. 12. 2024. at 0:40, radisa said:

jbt, sad imam samo pitanje, koliko smo mi daleko od ovog...

Drugo pitanje, šta koji k... mirni protesti... Ti ljudi nisu normalni, ako ne ovo reaguju mirnim protestima...

Expand  

Moze da se napravi jedan lep uradak poput ovog i sa nasih protesta. 

Posted

Tradicionalnotm vreme za godisnji попис:

- planetarno:

Global-Military-Fleet-001.png

- regionalno:

By-Region-001.png

By-Region-002.png

- po nameni:

By-Role-002.png

By-Role-001.png

- Top Ten:

By-Type-Top-10.png

Posted (edited)

Edited by vememah
  • Tužno 1
Posted
  On 15. 12. 2024. at 23:26, Tsai said:
Expand  

Klasicni tituski. Zime 1996/97 sam bio u slicnoj situaciji. 2013. na Euro-Majdanu su tituski isto tako batinali i cak ubijali sve pre kasnijeg masovnog sukoba sa Desnim sektorom. Tada je glavna prica na forumu kao i do danas bila da se radi o prevratu, nacistima koje kontrolise CIA, sfere uticaja, bla, bla, bla, kao sto se pise i danas - ne znam samo cemu lazno prenemaganje. 

• +1 1
  • 3 weeks later...
Posted
  On 7. 1. 2025. at 0:14, Shan Jan said:

Razlog?

Expand  

Pa ne znam tacno, jer ne pratim detaljno, ali mislim da iz istih razgoga sto su i  evropske (pa i Biden) vlade bile povjerenje: inflacija, emigracija, nezaposlenost.

@Radoye to moze detaljno,

Posted

Izgubio poverenje sopstvene partije. Jos kad je Frilendova dala ostavku na ministarsko mesto pre nekoliko nedelja znalo se da je Trudoova pozicija neodrziva i bilo je samo pitanje dana kad ce se prestati tvrdoglaviti. Poslao je parlament na pauzu i raspisao unutarpartijske izbore za lidera partije ko ce automatski da preuzme premijersku poziciju. Kad se ustolici vratice parlament sa pauze pa ce se glasati o poverenju vlade. Liberali nemaju vecinu u parlamentu i zavise od podrske NDP - ako novi lider ne bude bio u stanju da je obezbedi (ili podrsku separatistickog BQ) ici ce se na prevremene parlamentarne izbore.

• +1 1
  • Hvala 2
Posted

Ma dao ostavku da se spremi za novu poziciju guvernera 51. američke države...

:nobles:

Posted

To ce Pjer Polivje da bude, kompatibilniji je politicki sa Trampom.

• Create New...