Mel Posted October 29 Posted October 29 (edited) 13 hours ago, zorglub said: Kako smo abitni, za naše izbore nema grafikona, niko se ne bavi našim krivama Sigurno zato što smo bacon, ovaj - beacon demokratije! Bukvalno jedino sto me znaima iz ove diksuijeje kako bi izgledao neki Vuckov chart sad ili z aone prethodne izbore... ... i kakav ce biti onaj iz USA Edited October 29 by Mel
Mel Posted October 29 Posted October 29 13 hours ago, Engineer said: Pa da razumna opozicija ima bar 30-40% podrške, pa da neko sa strane i pogura to malo. A kod nas opozicija koja je bolja od vlasti ima oko 10%, što će reći da smo izgubljen slučaj. Kad budemo hteli da nam bude bolje, možda nam neko i pomogne Jeste, i zbog tih 10% dignuti su mrtvi i pola Bosne dovezeno autobusima. 1
Shan Jan Posted October 29 Posted October 29 2 hours ago, Mel said: Bukvalno jedino sto me znaima iz ove diksuijeje kako bi izgledao neki Vuckov chart sad ili z aone prethodne izbore... ... i kakav ce biti onaj iz USA Da, kao sto znamo, kod nas ruralni krajevi nikako ne glesaju 80-100 posto za SNS 1 1
Mel Posted October 29 Posted October 29 1 minute ago, Shan Jan said: Da, kao sto znamo, kod nas ruralni krajevi nikako ne glesaju 80-100 posto za SNS Pa ruralniji krajevi svakako glasaju u nekim sumanutim procentima zaove, cka sam i za Dubonu itd videla neke visoke procente nakon svega. Kriju im svedoka, sve se to po selu prica sigurno, i narod i porodice neke se uclane ili su i dalje clanovi SNSa. Pritom nije to samo primoravanje, operu oni sami sebi mozak kako je to sve ok. Ja sam od nekoliko ljudi ovde oko sebe koje znam povrsno cula neocekivano potpuno pizdjenje oko SNSa, ali kapiram da po tim ruralnim zajednicama vaze drugacija pravila i drugaciji mentalitet. Medjutim sve je to nebitno kad se izbori na kraju pokradu, pardon budu izvedeni pod popravljenim izornim uslovima i tako... 1
barba Posted October 31 Posted October 31 . Planeta pokazala davno ne zabelezeno jedinstvo, kakvo nije vidjeno cetvrt veka... 187 drzava glasalo za ukidanje trgovinske , finansijske i ekonomske blokade Kube, slobodu da bira sopstveni put razvoja..USA i Izrael protiv, Moldavija uzdrzana , Ukrajina odsutna.. 2 2
vememah Posted October 31 Posted October 31 (edited) 10 minutes ago, barba said: Planeta pokazala davno ne zabelezeno jedinstvo, kakvo nije vidjeno cetvrt veka... Nikakvih promena tu nema odavno, svake godine glasaju manje-više isto. https://en.wikipedia.org/wiki/United_States_embargo_against_Cuba Edited October 31 by vememah 1 1
barba Posted October 31 Posted October 31 7 minutes ago, vememah said: Nikakvih promena tu nema odavno, svake godine glasaju manje-više isto. https://en.wikipedia.org/wiki/United_States_embargo_against_Cuba . Da, stvarno, legao sam pod tg soft propagandu... .
Tsai Posted October 31 Posted October 31 Mogli bi ovih 187 drzava i da pokusaju nesto da urade, a ne samo da se sakriju iza americkog veta pa jebigica, probali smo.. 1
Desmond Bojčinski Posted October 31 Posted October 31 Kina uleti sa 600 nosača aviona međ Karibe i omogući ubogom meksičkom ribarskom čamcu malu ali simboličnu prodaju dve tepsije ribe za kubanske novce? Why? Because reasons. I Tajvan
Tsai Posted October 31 Posted October 31 Ne znam za ovaj konkretan slucaj ali ono kad samo SAD i Izrael i Tonga i Vanuatu glasaju kontra Palestine, mogli bi svi ostali za pocetak da je priznaju kao drzavu
barba Posted October 31 Posted October 31 31 minutes ago, Tsai said: Ne znam za ovaj konkretan slucaj ali ono kad samo SAD i Izrael i Tonga i Vanuatu glasaju kontra Palestine, mogli bi svi ostali za pocetak da je priznaju kao drzavu . Koliko ja znam Palestinu kao nezavisnu drzavu priznalo je blizu 150 zemalja.. .
vememah Posted November 4 Posted November 4 (edited) https://pv.cec.md/cec-presidential-results-tour2.html Izveštaji zapadnih medija: Spoiler Edited November 4 by vememah
Engineer Posted November 4 Posted November 4 Pišu vesti da su spiskali 40 miliona ukupno za ove izbore. I posle kažu biće kriza zbog sankcija
Recommended Posts