James Marshall Posted July 8, 2022 Posted July 8, 2022 Ja znam za ona atentat na poslanika Socijalističke partije u Japanu bodežom tamo početkom šezdesetih, ali ovo je vjerovatno ubistvo najvišeg predstavnika vlasti, makar bivšeg, od srednjeg vijeka u Japanu, kod njih su generalno nasilne smrti relativno rijetke, ali ovog ranga, baš šok.
Ayatollah Posted July 8, 2022 Posted July 8, 2022 7 minutes ago, vememah said: Skoro 500x manje komada oružja po glavi stanovnika nego u SAD uz dolazak policije svake godine na gajbu da proveri da li su municija i oružje razdvojeni i zaključani i novu obuku polaganje testa svake tri godine. Pa ovo je samo dokaz da kada neko hoće, onda i nađe način. Čuj, lik napravio tandžaru od vodovodne cevi, žice, drveta i selotejpa za koju su kremenjače iz 18. veka spejs šatl, i njome ubio bivšeg premijera. Da mi je neko rekao to juče, rekao bih mu da je lud. 4
Pantelija jr Posted July 8, 2022 Posted July 8, 2022 Pošto mi je teško do nemoguće bilo povjerovati da se šinzo slučajno slikao u vojnom avionu sa brojem 731, nije mi bio baš naročito drag, tako da bih lagao kad bih rekao da mi ga je nešto naročito (= uopšte) žao… 1
James Marshall Posted July 8, 2022 Posted July 8, 2022 Unit 731, likovi koji su radili najgora zvjerstva i eksperimente u WW2 Nije sad neka tajna da je dosta te ekipe, pogotovo iz perioda nakon 2000. revizionistički i da kažemo nacionalistički raspoloženo. 5 3
Radoye Posted July 8, 2022 Posted July 8, 2022 2 hours ago, James Marshall said: Ja znam za ona atentat na poslanika Socijalističke partije u Japanu bodežom tamo početkom šezdesetih, ali ovo je vjerovatno ubistvo najvišeg predstavnika vlasti, makar bivšeg, od srednjeg vijeka WW2 u Japanu, kod njih su generalno nasilne smrti relativno rijetke, ali ovog ranga, baš šok. 20-tih i 30-tih vazila je maksima da je premijer Japana najopasnije zanimanje na svetu sa life expextancy izmedju mesec i 6 meseci. To je vreme nadgornjavanja armije i mornarice za uticaj i kako ciji kandidat prevakne tako ga ovi drugi ubiju... 4 2
mackenzie Posted July 8, 2022 Posted July 8, 2022 Ovi Japanci i pucnjava, kao divlje životinje kada prvi put sretnu čovjeka https://streamable.com/v7wqs2 *snimak je iz daljine
Anduril Posted July 8, 2022 Posted July 8, 2022 3 hours ago, James Marshall said: Unit 731, likovi koji su radili najgora zvjerstva i eksperimente u WW2 Nije sad neka tajna da je dosta te ekipe, pogotovo iz perioda nakon 2000. revizionistički i da kažemo nacionalistički raspoloženo. Ma Abe je bio pravi nacos - good riddance. 1
zorglub Posted July 8, 2022 Posted July 8, 2022 6 hours ago, Anduril said: Ma Abe je bio pravi nacos Pa, u stvari - i jeste. Koliko su mu to dozvoljavali međunarodni odnosi uglavnom, a neretko i više. Poznat je po negiranju japanskih zločina za vreme WW2, te izvinjavanju nakon što glasovi iz Kine i Koreje postanu preglasni. Dedin unuk. 1 1
Lezilebovich Posted July 14, 2022 Posted July 14, 2022 (edited) Predsednik Str Lanke podneo ostavku. Sad slusam da je jedan od vecih zajeba bio sto je popustio pod pritiskom MMFa vezano za smanjenje pesticida u poljoprivredi i to ih je dovelo na rub egzistencije. Ne znam koliko je ovaj lik relevantan, secam se da ja NN Taleb nesto prozivao pre neki dan na drugi temu u ovom ESGiju su najbolji na svetu, ali im nije bas puno pomoglo Edited July 14, 2022 by Lezilebovich 1
April Posted July 19, 2022 Posted July 19, 2022 Ode Kuba. Prva direktna posledica novog rasporeda snaga. Putine, glup si kao tri kurca.
Roger Sanchez Posted July 19, 2022 Posted July 19, 2022 Na pučinu... Quote „Pa ako ova tisućgodišnja zemlja neslobode valja da propane, a mi ho'mo!... braćo, djeco! Eno nam lađa našijeh u portu. Ukrcajmo se. Ponesimo barjak i Sv. Castra, pa odjedrimo, kako naši davni oci! – Oh! Sretnoga plova!... Ho'mo! Ho'mo! Galebi i oblaci će nas pitat – Ko ste? Koga ištete?... a jedra će odgovoriti: Kuba plovi! Kuba opet ište veliki otok, da skrije neslobodu.“
Recommended Posts