Kampokei Posted November 3, 2020 Posted November 3, 2020 9 minutes ago, gone fishing said: Један од ухапшених је албанац из бјрм, за сада једини идентификован - још ће на крају да испадне да је оно јуче био обрачун нарко мафије Nope, poreklom Albanac iz BJRM. Inace, u Becu rodjen i u Becu "radikalizovan". Poznat policiji jer je hteo da ide da se bori u Siriji. 1
borris_ Posted November 3, 2020 Posted November 3, 2020 35 minutes ago, Filozof manijak said: To je referenca na blisku evropsku prošlost, u šta se vrlo lako može ponovo skliznuti ako se nastave ovi teroristički napadi islamista, a evropske vlade ne budu odreagovale mudro i adekvatno (u šta sumnjam). I eto nama desnice na vlasti vrlo brzo, ionako je u ekspanziji trenutno. Sta je problem da desnica dodje na vlast? Ona je trenutno vecinska u skoro svim evropskim drzavama. Vjerovatno si mislio na ekstremnu desnicu. 1
Spooky Posted November 3, 2020 Posted November 3, 2020 Još sinoć sam posumnjao da postoji više od jednog napadača, na osnovu broja žrtava i toga da svi snimci pokazuju jednog napadača (tog koji je ubijen). Sad vidim da je i policija promenila izjavu u "najmanje jedan napadač"
Filozof manijak Posted November 3, 2020 Posted November 3, 2020 56 minutes ago, borris_ said: Sta je problem da desnica dodje na vlast? Ona je trenutno vecinska u skoro svim evropskim drzavama. Vjerovatno si mislio na ekstremnu desnicu. Da, na ektremnu sam i mislio. Hvala na ispravci
Sammael Posted November 3, 2020 Posted November 3, 2020 Po najnovijim izjavama, ubijeni napadač je ranije već osuđivan za terorizam. Kako je koj kurac sa 20 godina uspeo da bude terorista, učestvuje u terorizmu, bude očigledno uhapšen i osuđen, pušten, i onda napravi ovo čudo? Kakav je to nakaradni sistem, koliko je dobio za terorizam, 6 meseci uslovno?
napadaj Posted November 3, 2020 Posted November 3, 2020 Dobio je 22 meseca, ali je pušten na uslovni otpust prošle godine.
mlatko Posted November 3, 2020 Posted November 3, 2020 Hteo je da ide u Siriju da se bori, pade mi na pamet a što ga niste pustili?? Blokirati mu sve finansije, oduzeti mu pasoš i ajd zdravo.Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Moonwalker Posted November 3, 2020 Posted November 3, 2020 Ako ima samo jedan pasos, a Austrija nema dvojno drzavljanstvo, ne moze valjda da mu se oduzme po nekim medjunarodnim konvencijama. Ne moze da nigde ne pripada (pasoski).
mlatko Posted November 3, 2020 Posted November 3, 2020 Ako ima samo jedan pasos, a Austrija nema dvojno drzavljanstvo, ne moze valjda da mu se oduzme po nekim medjunarodnim konvencijama. Ne moze da nigde ne pripada (pasoski).e pa vidiš da sad može da ne pripada nigdeInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
ToniAdams Posted November 3, 2020 Posted November 3, 2020 abitna je metodologija, nisu smeli da dozvole neko odranije oznacen kao terorista ovo uradi. njihova odgovornost, apsolutno.
Moonwalker Posted November 3, 2020 Posted November 3, 2020 (edited) 2 minutes ago, mlatko said: e pa vidiš da sad može da ne pripada nigde Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Ma razumem sta pises, ali ovo je birokratski gledano. Vracali su neki dvojna drzavljanstva upravo da bi ovakve mogli da vrate u zemlju porekla roditelja. Edited November 3, 2020 by Moonwalker
Anduril Posted November 3, 2020 Posted November 3, 2020 Rekoh vec, blokirati sve stranice gde se takvi napajaju, proterati imame bratstva i salafa, prekinuti finansiranja, a ovakve kontaminirane slucajeve vratiti u specijalne skole i terapije kao narkomane. Islamisti prolaze kroz ozbiljan brain washing i to se lako ne leci kao ni svaki drugi ekstremizam. 1
mlatko Posted November 3, 2020 Posted November 3, 2020 Ma razumem sta pises, ali ovo je birokratski gledano. Vracali su neki dvojna drzavljanstva upravo da bi ovakve mogli da vrate u zemlju porekla roditelja.pa da, meni je glupost neviđena da se odma dodeljuje državljanstvo. Jeste da je prividna integracija i većina uspeju ali eto ima i njih koji to zloupotrebe jer shvate to kao prinudnu asimilaciju štaliInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Moonwalker Posted November 3, 2020 Posted November 3, 2020 (edited) 3 minutes ago, mlatko said: pa da, meni je glupost neviđena da se odma dodeljuje državljanstvo. Jeste da je prividna integracija i većina uspeju ali eto ima i njih koji to zloupotrebe jer shvate to kao prinudnu asimilaciju štali Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk U drzavama gde nema dvojnog drzavljanstva deca ( a ovaj je rodjen u Austriji) do punoletstva ili 21 godinu imaju prava na oba drzavljanstva. A onda moraju da se odluce. Edited November 3, 2020 by Moonwalker 1
Moonwalker Posted November 3, 2020 Posted November 3, 2020 8 minutes ago, Anduril said: Rekoh vec, blokirati sve stranice gde se takvi napajaju, proterati imame bratstva i salafa, prekinuti finansiranja, a ovakve kontaminirane slucajeve vratiti u specijalne skole i terapije kao narkomane. Islamisti prolaze kroz ozbiljan brain washing i to se lako ne leci kao ni svaki drugi ekstremizam. Upravo tako, to je jedini efikasan nacin koji relativno brzo moze da daje rezultat. I spreciti roditelje da sabotiraju normalnu soscijalizaciju dece tamo gde su rodjeni.
Recommended Posts