ordi Posted November 2, 2020 Posted November 2, 2020 1 minute ago, borris_ said: Neki jos ne razumiju. Šta?
BWA Posted November 2, 2020 Posted November 2, 2020 Austrija je puna islamista, između ostalog i sa ovih prostora. To je notorna stvar.
borris_ Posted November 2, 2020 Posted November 2, 2020 (edited) Da ovi ne napadaju samo radi navodne blasfemije ili nekih drugih razloga. Mi smo im neprijatelji i oni su u ratu sa nama. A ko su ti? Salafisti i islamska braca. A rat je protiv evropskih vrijednosti i naravno protiv hriscanske istorije evrope. Oni nas i sami zovu nevjernicima. Edited November 2, 2020 by borris_
Roger Sanchez Posted November 2, 2020 Posted November 2, 2020 17 minutes ago, pasha said: Cudno mi je. Austrija je neutralna zemlja, nije clanica nato-a, nisu ucestvovali u nicemu prethodnih decenija itd. Carlos je svojedobno puno promišljenije i perceptivnije odabrao metu u Austriji nego ove tupe alatke
steins Posted November 2, 2020 Posted November 2, 2020 1 hour ago, pasha said: Je l si ubedjen da su u pitanju islamisti? 1 hour ago, pasha said: Opet meni ovo oici na jednog i to ne islamistu. PC na delu.
Kampokei Posted November 2, 2020 Posted November 2, 2020 Der Standard pise da se vojska ukljucila da pomogne policiji u "akciji koja je jos uvek u toku".
Have_Fun Posted November 2, 2020 Posted November 2, 2020 (edited) kako rekose na sky news, jos uvek tragaju za ostalim naoruzanim napadacima Edited November 2, 2020 by Have_Fun
Jumanji Posted November 2, 2020 Posted November 2, 2020 Od ponoci se zatvaraju kafane, kazu lepo vreme, mnogo ljudi napolju... dobro organizovano .Ovde udarili sve
Fakundo Sava Posted November 3, 2020 Posted November 3, 2020 Kakav tajming ovih napada pred američke izbore,da se zapita čovek ...
radisa Posted November 3, 2020 Posted November 3, 2020 2 minutes ago, Fakundo Sava said: Kakav tajming ovih napada pred američke izbore,da se zapita čovek ... Pa kome bi trebali da pomognu? Meni ne deluje da ovo može da ima ikakav uticaj na US election... 2
Fakundo Sava Posted November 3, 2020 Posted November 3, 2020 (edited) Nemam pojma,samo mi ta misao prošla kroz glavu Možda onom antimigrantu A realno imaće uticaj ko Vučićeva poseta Beloj kući Edited November 3, 2020 by Fakundo Sava
Recommended Posts