November 2, 20204 yr Austrija je puna islamista, između ostalog i sa ovih prostora. To je notorna stvar.
November 2, 20204 yr Da ovi ne napadaju samo radi navodne blasfemije ili nekih drugih razloga. Mi smo im neprijatelji i oni su u ratu sa nama. A ko su ti? Salafisti i islamska braca. A rat je protiv evropskih vrijednosti i naravno protiv hriscanske istorije evrope. Oni nas i sami zovu nevjernicima. Edited November 2, 20204 yr by borris_
November 2, 20204 yr 17 minutes ago, pasha said: Cudno mi je. Austrija je neutralna zemlja, nije clanica nato-a, nisu ucestvovali u nicemu prethodnih decenija itd. Carlos je svojedobno puno promišljenije i perceptivnije odabrao metu u Austriji nego ove tupe alatke
November 2, 20204 yr 1 hour ago, pasha said: Je l si ubedjen da su u pitanju islamisti? 1 hour ago, pasha said: Opet meni ovo oici na jednog i to ne islamistu. PC na delu.
November 2, 20204 yr Der Standard pise da se vojska ukljucila da pomogne policiji u "akciji koja je jos uvek u toku".
November 2, 20204 yr kako rekose na sky news, jos uvek tragaju za ostalim naoruzanim napadacima Edited November 2, 20204 yr by Have_Fun
November 2, 20204 yr Od ponoci se zatvaraju kafane, kazu lepo vreme, mnogo ljudi napolju... dobro organizovano .Ovde udarili sve
November 3, 20204 yr 2 minutes ago, Fakundo Sava said: Kakav tajming ovih napada pred američke izbore,da se zapita čovek ... Pa kome bi trebali da pomognu? Meni ne deluje da ovo može da ima ikakav uticaj na US election...
November 3, 20204 yr Nemam pojma,samo mi ta misao prošla kroz glavu Možda onom antimigrantu A realno imaće uticaj ko Vučićeva poseta Beloj kući Edited November 3, 20204 yr by Fakundo Sava