Jump to content
IGNORED

Svet

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Kakva gomila govana.

Izmice mi logika da se masovnom osvetom stite ljudska prava, a ovo sto ti predlazes lici na 100 ljudi za 1 dete, ili taktiku Kadirova - spali kuce porodica rebela/terorista.

Odlicno za pridobijanje hearts and minds.

ma dobro, cekati i uraditi nista...i nadati se da sledeca meta nece biti - obdaniste. vazno je pridobijati hearts and minds, sve ostalo nije vazno....hearts and minds je resenje problema lol

ma dobro, cekati i uraditi nista...i nadati se da sledeca meta nece biti - obdaniste. vazno je pridobijati hearts and minds, sve ostalo nije vazno....hearts and minds je resenje problema lol

Hearts and minds + reforma lokalne BIAa i armije i policije + obavestajni rad.

Slanje trupa iz Islamabada da poredjaju citava sela uza zid i vrse istragu terorista pomak doneti nece.

jel' ovo rublja sa 50 za evro otisla na 90 preko noci?

nije preko noći. bar ne ove noći. danas je rublja ojačala za oko nekih 10 procenata prema dolaru i evru što zbog intervencija CB što zbog blagog skoka cene nafte

ja govorim o drasticnim merama. masovno prisustvo vojske, zatvoriti sve djamije i medrese (aku bude trebalo i srusiti ih), javno pogubljenje poznatih podrzavaoca zla, a za sve one koji se se protive i koji makar indirektno opravdavaju ovo danasnje zlo koristiti staljinove recepte. a za ljudska i verska prava mogu posle...kada istrebe ovo zlo

Slanje trupa iz Islamabada da poredjaju citava sela uza zid i vrse istragu terorista pomak doneti nece.

morao sam ovako, da pokazem apsurd marvovog predloga, dakle, kako se to zamislja da trupe iz islamabada zatvore i sruse sve dzamije i medrese?

ja govorim o drasticnim merama. masovno prisustvo vojske, zatvoriti sve djamije i medrese (aku bude trebalo i srusiti ih), javno pogubljenje poznatih podrzavaoca zla, a za sve one koji se se protive i koji makar indirektno opravdavaju ovo danasnje zlo koristiti staljinove recepte. a za ljudska i verska prava mogu posle...kada istrebe ovo zlo

Sve na stranu, aj mi molim te objasni sistem za identifikaciju boldovanih?

Na paroverazbrojs, svaki deseti ili imas neki drugi, do sad nevidjeni recept?

Edited by namenski

tripujem da je ovo vid promocije, ali preveliki su finansijski gubici.

neki americki bioskopi odbijaju da prikazuju novu komediju sa set rogenom, u kojoj ismevaju kim jon una.

navodno su informacije koje su procurile iz sonija nedavno (producent filma) delo severnokorejskih hakera. :huh:

Regal, AMC, Cinemark Ax ‘The Interview’

Regal, AMC, and Cinemark all announced Wednesday that they will not be showing Kim Jong-Un assassination-comedy The Interview following Tuesday’s threat of 9/11-like attacks from the hackers that stole Sony Pictures' files

to oni rade vec 15 godina, a jucerasnji napad je dokaz da je rezultat 0

morao sam ovako, da pokazem apsurd marvovog predloga, dakle, kako se to zamislja da trupe iz islamabada zatvore i sruse sve dzamije i medrese?

imaju milionsku armiju, mogli bi da ih koncentrisu vise ka severu i istoku nego ka indiji. talibani su veca pretnja od indije i nije da ce ih indija sutra napasti

tri slova - isi

a cim krene ima i sami da se jave kukajuci sa palim kolegama, pa bice lako

bottom line, musharafova glupost ne funkcionise, verovatno su i oni sami znali da nece da funkicionise. pokusali su da gurno problem pod tepih. za razliku talibani imaju jasan cilj i volju, zato jedino resenje je koristiti jedini jezik koji oni razumeju i istrebiti ih, srednjeg puta nema

tri slova - isi

a cim krene ima i sami da se jave kukajuci sa palim kolegama, pa bice lako

...jedino resenje je koristiti jedini jezik koji oni razumeju i istrebiti ih, srednjeg puta nema

Ma mene samo zanimalo jel si se u medjuvremenu setio da boldovane spakujes u dzamije i medrese pre nego ih razoris, pa sve o jednom trosku...

Ma mene samo zanimalo jel si se u medjuvremenu setio da boldovane spakujes u dzamije i medrese pre nego ih razoris, pa sve o jednom trosku...

ne nisam, a nije losa ideja

http://www.aljazeera.com/news/asia/2014/12/fighters-attack-army-run-school-pakistan-20141216742794184.html

Muhammad Khorasani, TTP spokesperson, told Al Jazeera the suicide bombers had been given orders to allow the youngest students to leave but to kill the rest.

The attack was in retaliation for an ongoing Pakistan Army operation against the TTP and its allies in the North Waziristan tribal area, Khorasani said.

The TTP said many of their family members had been killed in the campaign, and said the attack on the school was in revenge for those deaths. "Many TTP members have lost their family members and they have said they want to inflict pain," Al Jazeera's Hyder said.

Edited by Gandalf

Pricao sam o ovom pre neki dan:

North Sea oil industry 'close to collapse'

The UK's oil industry is in "crisis" as prices drop, a senior industry leader has told the BBC.

Oil companies and service providers are cutting staff and investment to save money.

Robin Allan, chairman of the independent explorers' association Brindex, told the BBC that the industry was "close to collapse".

Almost no new projects in the North Sea are profitable with oil below $60 a barrel, he claims.

Pricao sam o losoj situaciji u Aberdinu:

The US-based oil giant ConocoPhillips is cutting 230 out of 1,650 jobs in the UK. This month it announced a 20% reduction in its worldwide capital expenditure budget, in response to falling oil prices.

Other big oil firms are expected to make similar cuts to their drilling and exploration budgets. Research from the investment bank Goldman Sachs predicted that they would need to cut capital expenditure by 30% to restore their profitability at current prices.

Service providers to the industry have also been hit. Texas-based oilfield services company Schlumberger cut back its UK-based fleet of geological survey ships in December, taking an $800m loss and cutting an unspecified number of jobs.

On Wednesday Aberdeen-based Wood Group announced a pay freeze for staff, and cut rates for its contractors.

Apache, one of the North Sea's biggest producers, has followed suit and will impose a 10 percent reduction on its contractors' wages from January 1st.

• Create New...