April 2, 201411 yr Nigel Farage: In any armed conflict, why do our politicians rush to support the ‘rebels’?
April 2, 201411 yr Veceras, Dadvid Dimbleby, Kleg i Faraz, II deo. Samo na BBC, vase pravo da znate sve.
April 2, 201411 yr _borrise, čekamo tvoj inkluzivni izvještaj o tome kako si je Hollande vratio pred-pred-bivšu u vladu.
April 2, 201411 yr Koja ex? Moje iskustvo u francuskoj mi govori da ovjde u politici (a i na poslu) svak sa svakim spava, tako da.... Sto se tice Segolenke, rekao bih da je neunistiva. Meni je jedino zao sto vise nema Fleur Pellerin.
April 2, 201411 yr Veceras, Dadvid Dimbleby, Kleg i Faraz, II deo. Samo na BBC, vase pravo da znate sve. hoće li biti neki potok da se prati?
April 2, 201411 yr Here are the headline Guardian ICM figures. Who won? Farage - 69% Clegg - 31% Stop the War isolationism, kako kaze Gardijan.
April 2, 201411 yr kleg 2 puta udario ispod pojasa sa "vaš prijatelj putin". meni se činilo da je kleg bio bolji nego prošli put, čudi me da je percepcija još gora.
April 3, 201411 yr Ovi se uopće ne šale u Republici de San Marco: Edited April 3, 201411 yr by Roger Sanchez