расејан Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 Godina izbora na brzorastućim tržištima.Нешто чудно пишу израњајућа. То званични & политички коригован превод? Link to comment
Muwan Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 Rapid growth markets je obično bio u upotrebi, ovo izranjanje je novogovor. Link to comment
placenik Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 Rapid growth markets je obično bio u upotrebi, ovo izranjanje je novogovor.Verovatno je izranjajuce od emerging. Link to comment
расејан Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 Rapid growth markets je obično bio u upotrebi, ovo izranjanje je novogovor.Знам, ама је баш тако писало на слици. Link to comment
steins Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 ja se nešto par dana mislim, i prosto sam fasciniran kako je Pečenkin uspeo za manje od dve godine da postane radikalni islamista i bombaš samoubica.... Link to comment
Takeshi Posted January 4, 2014 Share Posted January 4, 2014 (edited) Thai prison fightsIn Thailand's prison system, some inmates participate in fighting matches where the reward is their freedom....They fight in tournaments called "Prison Fight", put on by a Thai and Estonian partnership in conjunction with Thailand's Department of Corrections.aj sto sam mislio da ovo postoji samo u b produkciji filmova, ali thai and estonian partnership?? Edited January 4, 2014 by Takeshi Link to comment
Roger Sanchez Posted January 6, 2014 Share Posted January 6, 2014 Nijemci su se nešto zamjerili snijegu. German Chancellor Angela Merkel has fractured a bone in her pelvis in a cross-country skiing accident in Switzerland, her spokesman says.She also suffered severe bruising in the accident, in the Alpine Engadine region of eastern Switzerland.Ms Merkel was not skiing fast at the time, the spokesman added.He called the injury "severe bruising linked with a partial fracture on the left, rear part of the pelvis". Link to comment
Indy Posted January 6, 2014 Share Posted January 6, 2014 Da, nije im bilo 'vako od Staljingrada. Link to comment
Indy Posted January 9, 2014 Share Posted January 9, 2014 Kao sto mi jednom rece 1 Ozi (originalno Juznoafrikanac, pa jos ex-mornaricki oficir) - "samo im 1 brod treba potopiti, pa ces da vidis kako ce da prestanu da dolaze."Australians want boat arrivals treated more harshly: poll Most Australians think asylum seekers who arrive by boat are not genuine refugees and there is strong support for the Abbott government to treat boat arrivals more harshly.A nationwide opinion poll by UMR Research shows that 59 per cent of people think most boat arrivals are not genuine refugees.The poll, based on a nationally representative sample of 1000 online interviews, shows only 30 per cent of Australians believe that most asylum seekers are genuine refugees while 12 per cent are unsure.A strong majority of Australians, 60 per cent, also want the Abbott government to “increase the severity of the treatment of asylum seekers ... Link to comment
Muwan Posted January 9, 2014 Share Posted January 9, 2014 A kako po mišljenju ovih genija stižu 'genuine refugees'? Qantasom? Link to comment
Indy Posted January 9, 2014 Share Posted January 9, 2014 (edited) Tacno. 1. cekaju strpljivo (=godinama) u redu za izbeglicku vizu, tamo gde inace zive (ili u privremenim logorima kojekuda po svetu), a kad je dobiju, 2. regularno kupe avio kartu i dolete ovamo.MIslim, tako i treba, ali u teoriji. Takodje treba reci da ima prevaranata (onih koje niko ne proganja, nego jednostavno hoce da se presele u Australiju, zato sto im je zivot sranje - na zalost, to nije dovoljno dobar razlog za azil). Ali, negde oko 10%, znaci oficijelno oko 90% azilanata koji ne budu vraceni/oterani nazad dobiju (na kraju) izbeglicku vizu.EDIT. Takodje je bilo slucajeva da su oni koji su deportovani nazad, npr u Avganistan, kasnije tamo ubijeni (tipicno, od Talibana, ili slicnih g). Edited January 9, 2014 by Indy Link to comment
Filipenko Posted January 9, 2014 Share Posted January 9, 2014 Gde staviti najnoviji ispad Vivijen Reding o potrebi stvaranja Sjedinjenih Evropskih Država, sa dvodomnim parlamentom i vladom? Jel bilo do sada ovako otvorenih najava stvaranja novog SSSR sa najviših mesta? Link to comment
Аврам Гојић Posted January 10, 2014 Share Posted January 10, 2014 ovi su stvarno zabrazdili Moskva -- Ruska pravoslavna crkva predložila je organizovanje konsultacija sa narodom da bi se zabranila homoseksualnostBez sumnje da o tom pitanju treba da raspravlja društvo, pošto je vlast u rukama naroda", izjavio je portparol Ruske pravoslavne crkve Vsevolod Čapljin u intervjuu za list Izvestija.Prema njegovim rečima, homoseksualni odnosi treba da budu isključeni iz društva i života Rusa."Ako uspemo da to rešimo moralnim uverenjima, tim bolje. Medjutim, treba se pozvati i na zakon, onda pitajmo narod da li je spreman za to", dodao je otac Čapljin. Link to comment
Filipenko Posted January 10, 2014 Share Posted January 10, 2014 Mda, u rukama naroda Ali dobro, drago mi je da crkva više nije pod paskom državnog aparata, za razliku od omrznutog komunizma, jelte Link to comment
Recommended Posts