Filipenko Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 Horrific news, terrible tragedy, najoštrije što zapadna zgadija može da izusti je "terror attack" uz strah od eventualnih "terrorist attacks" u Sočiju na OI. Jebiga, nije napadnuta zapadna vrednost, samim tim nije terorizam. Link to comment
Аврам Гојић Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 pa vrlo je lako misliti o tome: ne mozes da odgovaras za zlocin koji je ucinio neko drugi. ako se to dovede u pitanje, odosmo pravo u kurac. Link to comment
Аврам Гојић Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 Horrific news, terrible tragedy, najoštrije što zapadna zgadija može da izusti je "terror attack" uz strah od eventualnih "terrorist attacks" u Sočiju na OI. Jebiga, nije napadnuta zapadna vrednost, samim tim nije terorizam.teroristicki napad se na engleskom kaze terror attack, cedis suvu drenovinu. Link to comment
Prospero Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 pa vrlo je lako misliti o tome: ne mozes da odgovaras za zlocin koji je ucinio neko drugi. ako se to dovede u pitanje, odosmo pravo u kurac.to se buška onim "znao si da će to da uradi ali nikom nisi prijavio", "deo si grupe koja je...", rastezanjem shvatanja saučesništva itd.s druge strane, ako pažljivije pogledaš link videćeš da je praksa policijskog vigilantizma prema rodbini/bližnjima već odavno uzela maha (odlazak u kurac je u mnogim stvarima odavno već odrađen):The new law further provides for legal investigation to determine the origin of property belonging to "terrorists"' relatives. And it envisages the creation of a federal agency that will monitor the measures taken by regional and district officials to counter terrorism. Since investigating alleged complicity between district officials and insurgents (such allegations have surfaced in recent months in Daghestan) is the prerogative of the law-enforcement agencies, it is conceivable that the new agency is intended to prevent regional officials or bodies such as the armed volunteer detachments created one year ago in Daghestan from taking the law into their own hands and killing suspected "terrorists" in cold blood without a trial.In Chechnya, the relatives of insurgents have for years been routinely subjected to various reprisals ranging from nonpayment of state pensions and allowances to the torching of their homes. i da, naravno da je bolje suzbijati ovo bezakonje direktno, optužbama protiv zloupotreba lokalnih moćnika, a ne ovakvim zaobilaznim zakonom; ko što rekoh u pitanju su neartikulisani pokušaji sistema da se brani, od nečega što nije baš dovoljno promislio i da pritom jako deluje na posledicu a ne na uzrok. Link to comment
MancMellow Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 Horrific news, terrible tragedy, najoštrije što zapadna zgadija može da izusti je "terror attack" uz strah od eventualnih "terrorist attacks" u Sočiju na OI. Jebiga, nije napadnuta zapadna vrednost, samim tim nije terorizam. -_- Link to comment
Filipenko Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 Čekaj, šta je sad to, zar se ne kaže terror attack? :o Link to comment
SNARC Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 Pricala mi je devojka da je u vreme kada je ona bila u Izraelu, uvedeno pravo da se ruse porodicne kuce bombasa samoubica. Jedan lik je u ocaju ispalio metak u nogu sopstvenog sina kako bi ga sprecio da izvrsi akciju. Ne znam, doduse, kakav je ukupan efekat svega toga bio ali neka vrsta presedana postoji.http://planetpreterist.com/content/support-homicide-bombers-may-be-dwindling Link to comment
MancMellow Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 (edited) Čekaj, šta je sad to, zar se ne kaže terror attack? :o :DKoliko ja znam - ne baš, tj "uobičajenije" je "terrorist attack", ali Vasa cenim da više prati novine tj medije... Edited December 30, 2013 by MancMellow Link to comment
Lord Protector Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 (edited) Mislim da ruske bezbednosne službe nemaju više šta da čekaju...preventivna upotreba prekomerne vatrene sile mora da se proširi na sve u terorističkom lancu. Nije je dovoljno ograničiti na glavešine i naredbodavce.Drugo, rasturiti legla u kojima se vrši regrutacija i indoktrinacija novih članova. Brutalno sve pohapsiti i strpati u bodljikavu žicu, posebno one koji su i ranije bili sumnjičeni za terorističku aktivnost. Ko od civilnih ili verskih lidera padne na detektoru laži u vezi terorističkih napada treba mu izdati kartu u jednom smeru: zemlja po izboru, ili ako se protivi, u večna lovišta. Edited December 30, 2013 by slow Link to comment
Аврам Гојић Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 :DKoliko ja znam - ne baš, tj "uobičajenije" je "terrorist attack", ali Vasa cenim da više prati novine tj medije...pravilno je i jedno i drugo i znace istu stvar. filipe ne zajebavaj Link to comment
Аврам Гојић Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 Mislim da ruske bezbednosne službe nemaju više šta da čekaju...preventivna upotreba prekomerne vatrene sile mora da se proširi na sve u terorističkom lancu. Nije je dovoljno ograničiti na glavešine i naredbodavce.Drugo, rasturiti legla u kojima se vrši regrutacija i indoktrinacija novih članova. Brutalno sve pohapsiti i strpati u bodljikavu žicu, posebno one koji su i ranije bili sumnjičeni za terorističku aktivnost. Ko od civilnih ili verskih lidera padne na detektoru laži u vezi terorističkih napada treba mu izdati kartu u jednom smeru: zemlja po izboru, ili ako se protivi, u večna lovišta.Napisi jedno pismo u Medju nama. Link to comment
Turnbull Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 Ma Slou se šali. Jel tako, Slou? Molim te reci da je tako... Link to comment
Recommended Posts