Jump to content
IGNORED

Svet

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Koliko kapiram ne tvrdi da nije znao za holokaust nego da nije verovao u njega. Pitanje u kakvoj je sredini on odrastao kada je imao baku i dedu jevreje a nije znao da su oni jevreji. Ubedjen sam da je to imalo uticaja na njegove originalne stavove. Pa ipak, uspeo je da prevlada to jer očigledno voli svoju baku. Bio je slomljen čovek a nije to rešio tako što je postao jeoš veći fašista.

In 2007, Szegedi was one of the paramilitary Hungarian Guard, a group with black uniforms and striped flags reminiscent of the Arrow Cross, a pro-Nazi party during World War II.
Da malo cepam dlaku, nisu isto Magyar Garda i Strelasti krstovi, ali se Salasijev duh prilicno oseca...

Filbi, Daboviću, nisam zainteresovan za to što mi predlažete. I prestanite da mi zatrpavate inboks, neće me vaše slike sa plaže ubediti da promenim mišljenje

California sheriff's officials and family members say deputies shot and killed a 13-year-old boy who was carrying a replica assault weapon.Two Sonoma County deputies saw the boy walking with the replica weapon at about 3 p.m. local time Tuesday in Santa Rosa. Lt. Dennis O'Leary says they repeatedly ordered him to drop what appeared to be a rifle before firing several rounds.The boy fell to the ground. Deputies handcuffed him and began administering first aid, but he was pronounced dead at the scene.Deputies then discovered that the gun the man had been carrying was a replica, and he also had a plastic gun in his waistband, CBS San Francisco reports. O'Leary said the teen is believed to live in the area where he was killed.
California sheriff's officials and family members say deputies shot and killed a 13-year-old boy who was carrying a replica assault weapon.
to na tupan dana ili darvinove nagrade. Edited by Hella

Lako je sa strane pametovati.Procedura za dobijanje papira je trajala 3 godine i isla je do samog kraja.Otac je slagao da je familija izbjegla sa Kosova.Javno je govorio da ceka da dobije papire samo radi socijalne pomoci.U vise navrata se nasilno ponasao sa sluzbenicima.Ispostavilo se da je izabrao francusku samo radi dobre socijalne pomoci.Stan koji su dobili na upotrebu uopste nije odrzavan (skoro pa unisten).Leonarda je od pocetka ove godine propustila skoro polovinu casova bez opravdanja.Ovo su cinjenice.

Lako je sa strane pametovati.Procedura za dobijanje papira je trajala 3 godine i isla je do samog kraja.Otac je slagao da je familija izbjegla sa Kosova.Javno je govorio da ceka da dobije papire samo radi socijalne pomoci.U vise navrata se nasilno ponasao sa sluzbenicima.Ispostavilo se da je izabrao francusku samo radi dobre socijalne pomoci.Stan koji su dobili na upotrebu uopste nije odrzavan (skoro pa unisten).Leonarda je od pocetka ove godine propustila skoro polovinu casova bez opravdanja.Ovo su cinjenice.
Ti sada opravdavas policijsko izivljavanje na deci. Ovo je cinjenica.
jedino sto bas nisu morali da je izvedu iz skolskog busa, ali sve ostalo je na mestu. Inace slican slucaj u jednoj briselskoj osnovnoj skoli,http://www.dhnet.be/...570c8cf50b9fec9Ovde u BE niko nije pokusao da politicki poentira TM, ne znam sta je Olandu trebalo da se izlece sa pozivom Leonardi. Cuti, cuti, pa lupi kao Maksim, bas se trudi da propadne. Edited by Bat Bat
  • Create New...