Shan Jan Posted October 1, 2013 Share Posted October 1, 2013 Jap, a i potomci hitlera vec dugo gaje slobodarska ubedjenja. Imali su problema i sa EU zbog toga. Mozda malo uticaj i visa rasa fazona nasledjenog iz prethodnih par stotina godina upravljanja drugima. Link to comment
Indy Posted October 1, 2013 Share Posted October 1, 2013 Ispade da sam ja utripovao da je anti-imigrantska politika vrlo popularna diljem sveta ovih dana. Link to comment
Turnbull Posted October 1, 2013 Share Posted October 1, 2013 U Madjarskoj nije. Ovaj zakon je usmeren pre svega prema domacim Romima.Čak i nije samo prema Romima. Većina beskućnika u Pešti su Mađari, tranzicioni gubitnici. Ovo je prosto čišćenje grada, fašizam pod krinkom malograđanske brige za pristojnost. Link to comment
Аврам Гојић Posted October 1, 2013 Share Posted October 1, 2013 (edited) Ispade da sam ja utripovao da je anti-imigrantska politika vrlo popularna diljem sveta ovih dana.Ma nisi, nego imam utisak da madjarska forma rasizma nije sasvim konvergentna sa mejnstrim modelom...kod njih sve to ima dosta zlokobne pojavne oblike, od gradjanskih straza, preko klanjanja svetoj Turul ptici koja je ujedinila madjarska plemena...kod njih je to onaj starinski fasizam.edit: nisam znao ovo za madjarske beskucnike... Edited October 1, 2013 by Marko M. Dabovic Link to comment
Turnbull Posted October 1, 2013 Share Posted October 1, 2013 Da, uglanvnom ljudi preko 50, otpušteni s posla, razvedeni i tako ostali bez stana. To je standardna priča. Inače, nikad nisam video više beskućnika nego u Pešti. Link to comment
Аврам Гојић Posted October 1, 2013 Share Posted October 1, 2013 Bitno da zidaju kao blesavi, sad sam bio, ceo grad je komplet raskopan. Link to comment
Shan Jan Posted October 1, 2013 Share Posted October 1, 2013 Jap.. imas mesta gde su problemi za imigrantima zapalili vatru ksenofobije a imas i mesta kao sto je Madjarska gde su imigranti i siromasni samo posledica ranije zapaljen vatre jer je nekom dunulo u glavu da visoj madjarskoj rasi treba neki iljadugodisnji rajh. Problem sa imigrantima diljem sveta nece nestati niti je sve do zlih domacih ksenofoba. Suzivot ne ide tako lako, kultura i moralne vrednosti znaju da se ne menjaju stotinama godina iako ljudi zive jedni pored drugih. Link to comment
Dr Arslanagić Posted October 1, 2013 Share Posted October 1, 2013 Ma nisi, nego imam utisak da madjarska forma rasizma nije sasvim konvergentna sa mejnstrim modelom...kod njih sve to ima dosta zlokobne pojavne oblike, od gradjanskih straza, preko klanjanja svetoj Turul ptici koja je ujedinila madjarska plemena...kod njih je to onaj starinski fasizam.edit: nisam znao ovo za madjarske beskucnike...generalno je balkanski/istočnoevropski fašizam posebno jeziv i veoma potentan. u Bugarskoj akademici objavljuju "naučne" radove o tome kako Romi imaju manje hromozoma od belaca... Link to comment
Turnbull Posted October 1, 2013 Share Posted October 1, 2013 I naravno, priznanje ne izostaje. Link to comment
Dr Arslanagić Posted October 1, 2013 Share Posted October 1, 2013 To je to, Fidesz = SNS Link to comment
barrcode Posted October 1, 2013 Share Posted October 1, 2013 ode Kavaliere definitivno u istoriju - pustiše ga niz vodu njegovi rođeni magarci. Alfano pozvao da se glasa za poverenje Vladi, što će izgleda ovi sveže prosvećeni magarci iz PDL masovno i uraditi. Link to comment
mlatko Posted October 1, 2013 Share Posted October 1, 2013 fala bobu da su se setili, na eventualnim izborima koje zaziva dobio bi 15% ali još nije gotovo. starkelja ima medijsku moć i očekujem neke parade uz manje nerede pre nego što se definitivno povuče. Link to comment
Budja Posted October 1, 2013 Share Posted October 1, 2013 Karj je verovatno blizu, no 15% je predvidjano i za prethodne izbore pa su Demokrate prdnule u cabar, a PDL skoro pobedio. Link to comment
Budja Posted October 1, 2013 Share Posted October 1, 2013 To je to, Fidesz = SNS Nisam siguran da Bokan i NSPM to imaju u vidu, SNS su izdajnici. Link to comment
barrcode Posted October 1, 2013 Share Posted October 1, 2013 (edited) ne, njegovo je sasvim gotovo.78 godina, ide u zatvor (kućni pritvor), time je izbačen zauvek iz Senata, a ovim činom (Alfanova podrška Letti) je, a to je najvažnije, izgubio i uticaj nad svojom partijom.čak su i oni njegovi beskičmenjaci iz PDL provalili pogubnost ovog poslednjeg čina. Edited October 1, 2013 by barrcode Link to comment
Recommended Posts