Jump to content
IGNORED

Svet

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Neko se izgleda ozbiljno uplasio legalizacije istopolnih brakova u AUShttp://www.samesame.com.au/features/9724/The-haters-are-still-hating.htm

Koliko sam uspeo da izguglam, radi se o ovima. Sto je potpuni klon ove americke organizacije. Koliko kapiram, radi se o katolickom astroturfingu. Evo sta kaze jedan (autenticno) katolicki sajt o njima:

he second organisation you mention, “Australia needs Fatima”, like its American counterpart “America needs Fatima”, is a work of the Society for the Defence of Tradition, Family and Property, an organisation founded in Brazil in 1960 by Prof Plinio Correa de Oliveira, who died in 1995.The website of the organisation in Australia says: “The Australian Society for the Defence of Tradition, Family and Property (Australian TFP) is an organisation of lay Catholic Australians concerned about the moral crisis shaking the remnants of Christian civilisation.”Unlike the World Apostolate of Fatima, TFP was never officially approved by the Church and, in fact, the Brazilian Bishops Conference on April 18, 1985, formally disapproved of it and ordered Catholics to have nothing to do with it.
Zakovrnuo Đulio.Kad je Tačerka krepala preminula, bilo je baš dosta odjeka & reagovanja. Zar je moguće da za Đuliom neće baš niko sa PPP suzu (radosnicu) da pusti?Činjenica da je crkao na slobodi i u dubokoj starosti govori dosta o tome kako stoje stvari sa pravdom u svijetu™. Za mene je on bio paradigma italijanske politike dvadesetog vijeka (čitaj - politike polusuverenog-ekstrakorumpiranog-olovnogodišnjeg itd. nosača aviona). Ako se dobro sjećam, u Italiji je jedna od omiljenih teorija zavjere bila činjenica™ da je on vanbračni sin nekog pape (ne sjećam se sad kojeg, mislim da je bio neki od brojnih Pijeva). Moj lični favorit iz njegove bogate karijere nije čuveni (i u ovom tekstu sa B92 pomenuti) poljubac časti sa mafijom, nego sami način na koji se uspeo na vrh političke piramide - preko leša Alda Mora.

hehe, taki su afro ameri odje, uglavnom.. i mlogo ih volem...... koleginica ista taka blesava, psuje i galami a dobra ko leba............ inace tom ulicom prolazim svaki dan........

• Create New...