Jump to content
IGNORED

Svet

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Meni samo nije jasno zasto uopste potreba da se lider bilo koje zemlje nesto pravda pred vlasnicima liderima medjunarodne zajednice Amerikancima.
+ 106
Elem, ja zaista ne vidim cemu svo to cinculiranje oko Chaveza kada je jasno da je u pitanju klasican populista ciji su rezultati losi.
reci da je neki politicar populista, ne znaci nista. osoba koja u bilo kojoj zemlji dobije na izborima je skoro uvek levi, desni ili gornji populista.edit: rekao bih da Chavez ni u kom pogledu nije bio poseban, bilo na pozitivnoj ili negativnoj strani. njegova opsednutost Amerima, i americka opsednutost svakim ko im pokaze srednjak, je jedino sto ga zaista izdvaja. Edited by Gandalf
Ne ostavljam komentare, ali bio u Alžiru prošle godine."Sve bele žene su kurve.""Kurve treba jebati ako su ti na dohvat ruke, a ako ih ne možeš baš jebati, treba im dati do znanja da su kurve."U Alžiru žena nema šanse da prodje sama ulicom bez dobacivanja i veoma napadnog nasrtanja ako nije umotana od glave do pete.Ćerka bila u Egiptu pre par godina. Nikad se prljavije nije osećala od pogleda.U Turskoj umalo da se pobijem sa prodavcem kad je krenuo da pipa žensku osobu sa kojom sam bio kad je probala farmerke.Ovo je bilo iz prve ruke.Pre par meseci francuski poslanik tuniskog porekla sa ženom francuskinjom i ćerkom doživeo linč u sred grada u sred bela dana u Tunisu zato što ove dve nisu bile "pristojno obučene".Nisi ti dugo bio na toj strani sveta. Stvari su se drastično promenile.
To o cemu govoris ima veze sa dominantnom ili promovisanom sovinistickom kulturom sto opet ne znaci da su svi sovinisti i da je cela zemlja i drustvo sovinisticko ili da je to uvek tako bilo.
To o cemu govoris ima veze sa dominantnom ili promovisanom sovinistickom kulturom sto opet ne znaci da su svi sovinisti i da je cela zemlja i drustvo sovinisticko ili da je to uvek tako bilo.
Sve je počelo od Indijeve tvrdnje da su ljudi koji ostavljaju komentare na CNN-u povodom silovanja reporterke u Egiptu imbecili.Ja samo tvrdim da možda nisu baš imbecili i da je danas postalo opasno za ženu proći ulicom bez pratnje u nekim zemljama. Opasno je i za domaće, a kamoli za bele žene.Nije uvek tako bilo, eno gore Nasera kako se sprda sa maramom. I nije to samo tamo, klatno se vraća na konzervativnu stranu u celom svetu.

Cak i da je to sasvim tako (a nije), sta se njih tice da li je opasno za zenu proci ulicom grada 15.000 km od njih? Ko je umro i nacinio njih fuckin' gospodarima univerzuma?Pun mi ih je organ, ali onako zesce. Mnogo manje me zabrinjavaju lude mule, njihovo ludiranje je mnogo geografski ogranicenije.

BTW. Samo da znamo o cemu govorimo, evo nekih komentara na ovaj tekst, pa procenite sami koliko su na mestu na sajtu jedne od najpoznatijih svetskih medijskih kuca. (Znam, znam, sloboda govora, itd... osim kada neko kao Chavez ima nesto da kaze).

• You give the cult too much credit. Islam is what mohammed was, a theif a pedophile and a mass murderer...
  • Good Muslims? Lol.
  • in islam its a religious duty to kill ANY jew (man,woman,child)
  • I've read the Koran, and all of these actions follow the directions of Muhammad.
  • This is not just a problem in Egypt.It is in all Islamic countries or countries with a sizable Muslim minority.Woman and girls getting sexually harrased and/or molested on the streets.Time to recognize its Islam causing this behavior.
  • It's only a minority of Muslims acting like animals in frenzy...... AGAIN
  • So when Muslims are all worked up some of them feel like raping women? what?
  • The MB must have a lot of pedophiles then.
  • islam is sick to its soul.
  • No matter what kind of democracy the Arabs have, they are still barbarians
  • Democracy and islam does not work. How can a muslim exercise free thought when he/she has sold his/her soul to the devil?
  • If you are a woman and you live in Egypt, you have a 75% chance of being raped. Period. The men there are savages. Their religion hates women. Their culture hates women. It is a filthy place full of desperate and abused women.

I tome slicno.
Cak i da je to sasvim tako (a nije), sta se njih tice da li je opasno za zenu proci ulicom grada 15.000 km od njih? Ko je umro i nacinio njih fuckin' gospodarima univerzuma?Pun mi ih je organ, ali onako zesce. Mnogo manje me zabrinjavaju lude mule, njihovo ludiranje je mnogo geografski ogranicenije.
Pa silovali im reporterku, koja je otišla tamo samo da radi svoj posao. Ili je to ok, s obzirom da je amerikanka?Malo si se pogubio u svojoj mržnji.P.S. nisi ti izgleda skoro čitao komentare na stranicama srpskih medija, ima tamo mnogo mnogo gorih stvari Edited by braca
Pa silovali im reporterku, koja je otišla tamo samo da radi svoj posao. Ili je to ok, s obzirom da je amerikanka?Malo si se pogubio u svojoj mržnji.
U svojoj pomahnitaloj mrznji prema svemu arapskom, propustio si da primetis da se clanak koji sam linkovao uopste ne odnosi na silovanje americke novinarke.I jos jednom mi se ovde pominju nekakvi "srpski mediji"... ja ne znam kakve veze ova tema ima sa Srbijom, hoces li da budes toliko dobar da mi objasnis?
U svojoj pomahnitaloj mrznji prema svemu arapskom, propustio si da primetis da se clanak koji sam linkovao uopste ne odnosi na silovanje americke novinarke.I jos jednom mi se ovde pominju nekakvi "srpski mediji"... ja ne znam kakve veze ova tema ima sa Srbijom, hoces li da budes toliko dobar da mi objasnis?
Taj konkretni članak se ne odnosi na silovanje američke novinarke, znači silovanja nije ni bilo? Članak se ipak odnosi na neko silovanje i uopšte odnos prema ženama u arapskom svetu, koji je tiha jeza. Ali tebe to ne brine, tebe brine što ameri ostavljaju rasističke komentare...Ako pominješ američke medije i komentare na njihovim stranciama, dozvoli da izvučem paralelu i uporedim sa srpskim.
Taj konkretni članak se ne odnosi na silovanje američke novinarke, znači silovanja nije ni bilo? Članak se ipak odnosi na neko silovanje i uopšte odnos prema ženama u arapskom svetu, koji je tiha jeza. Ali tebe to ne brine, tebe brine što ameri ostavljaju rasističke komentare...
Znaci, ovi komentari puni verske/rasne mrznje i prezira su takvi zato sto su komentatori skrhani bolom zbog toga sto su zene (iz tih istih nacija/kultura o kojima misle tako kako misle) zrtve?Imam i most da ti prodam. Nije skup.
Ako pominješ američke medije i komentare na njihovim stranciama, dozvoli da izvučem paralelu i uporedim sa srpskim.
Dozvoljavam ja tebi da vuces sta god hoces, samo ne vidim nikakvu relevantnost toga (sto sam koliko danas dobio i od Erajzera kao komentar.. "U Srbiji je gore". A, hvala na informaciji, samo kakve to veze sa temom ima - misterija!)

Jbt, uhvatio si se za nemoderisane američke komentare na CNN-u ko pijan plota i verglaš...Shvati, komentare ostavljaju anonimusi koje inače u životu niko ništa ne pita. I u Americi i u Srbiji. Kao što tamo možeš naći najgori šljam, tako i na komentarima u Srbiji možeš svašta pročitati, od "ubij, zakolji" do "albanci su niža rasa" itd. Šta to uopšte dokazuje?A da danas u arapskom svetu postoji hronični nedostatak nečega što zovemo civilizacija, to stoji, pa makar bilo totalno politički nekorektno.

Dobro je, majstore, da ne smaramo vise, vreme je da se razilazimo (barem cu ja da se razidjem). Rekao sam sta sam imao... a valjda i ti. Sta fali ako smo na par svetlosnih godina udaljeni, kad je to bio problem za nas nebeske ljude.

Meni se vise svidja da ih interesuje nego da ih ne interesuje. Naravno, ne bez ikakvih ogranicenja i uz odresene ruke.U pozadini svega je kao i obicno politika, ali tako to funkcionise od kada je sveta.
  • Create New...