Jump to content
IGNORED

Svet

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Ovo je potpuno prestrašno.
Prestrasno je sto su na tapetu ovi Australijanci (to im je u opisu posla), umesto bolinicki staff koji ju je zbog te gluposti podvrgao ko zna kakvtom tretmanu.

bolnički staff!? čekaj, jesu li je kolege napale samonicijativno unutar "kuće" ili je bilo presije iz "palate"?ja sam bukvalno večeras saznao za ovo. nisu mi najjasniji detalji.kakva je bila reakcija plavokrvnih između prenka i tragedije?

Prestrasno je sto su na tapetu ovi Australijanci (to im je u opisu posla), umesto bolinicki staff koji ju je zbog te gluposti podvrgao ko zna kakvtom tretmanu.
+1. a kako se ponašala engleska štampa nakon te "šale" ? da li su napali jadnu ženu ili bolnicu ili australijance (mislim na period pre samoubistva) ?
+1. a kako se ponašala engleska štampa nakon te "šale" ? da li su napali jadnu ženu ili bolnicu ili australijance (mislim na period pre samoubistva) ?
eno ja sam okacio bbc vest na sta pise lokalna stampa sa sve :isuse: . jebiga, takva vest.a nesto ne videh da je incident stampa razvlacila vise nego sto bi obicno kad se ovakve stvari desavaju, cak imam osecaj daleko manje nego sto bi nekog drugog poznatog potkacili. jeste bilo malo smeha al sta drugo? pa jebote! sad posto se ubila mozda i ja treba da se osecam krivim jer sam stavio vest na forum. bolnica kaze da protiv nje nije vodjen disciplinski postupak mada ne sumnjam da je bila ribana. nemam razloga da ne verujem. da su pokrenuli bilo kakav postupak, sigurno bi to izneli u javnost, bilo je vremena. izvinjavali su se, rekli da proveravaju telefonske procedure, da nisu dali nista vise od informacija koje su vec bile poznate javnosti, objasnili da zeni nije u opisu posla da se javlja na telefon. na kraju - ona je samo prebacila vezu na drugu sestru koja je dala informacije.ne znam ni sam sta da mislim osim da je zena imala problema pre ovog i da je ovaj gaf bio samo povod za nesto tako drasticno.a napadi na australijske novinare su potpuno ludilo. najebase ljudi ni krivi ni duzni.

2DayFM je najslusanija radio stanica u Sidneju, jednom od dva najbogatija radio trzista u Australiji. Njihov najjaci konkurent im je relativno blizu pa svaki skandal ove vrste moze da implicira znacajan gubitak tog trzista.2DayFM vec ima "putera na glavi", mislim da sam negde pre par dana procitao da ih je ACMA vec stavila na "posmatranje" zbiog tih ranijih grehova (to mu dodje kao 'pracenje da bi im obnovili licencu'). U svakom slucaju, pokrenuli su jos jednu istragu protiv njih.Za to vreme, 2DayFM je obustavio deo programa i prekinuo emitovanje reklama, a uplatice odredjenu sumu u fond za pomoc porodici ove nesrecne zene.

Edited by Bane5
2DayFM je najslusanija radio stanica u Sidneju, jednom od dva najbogatija radio trzista u Australiji. Njihov najjaci konkurent im je relativno blizu pa svaki skandal ove vrste moze da implicira znacajan gubitak tog trzista.2DayFM vec ima "putera na glavi", mislim da sam negde pre par dana procitao da ih je ACMA vec stavila na "posmatranje" zbiog tih ranijih grehova (to mu dodje kao 'pracenje da bi im obnovili licencu'). U svakom slucaju, pokrenuli su jos jednu istragu protiv njih.Za to vreme, 2DayFM je obustavio deo programa i prekinuo emitovanje reklama, a uplatice odredjenu sumu u fond za pomoc porodici ove nesrecne zene.
ne znam ko su i cime se bave ali ne vidim da bi zbog ovoga trebali da imaju ikakve probleme. zajebavali se ljudi, jebote. evo dole nekoliko primera poziva koji nisu zavrsili tragicno i koji su fino zabavili narod. ovo sto se sad desava je nenormalno preterana reakcija na nesrecni slucaj, nista drugo.The Queen in 1995 spent 17 minutes talking to a man she thought was the prime minister of Canada. It was actually Pierre Brassard, a Canadian radio presenter and impressionist.Foreign Secretary Margaret Beckett in 2006 thought she was taking a call from Chancellor Gordon Brown. It was actually impressionist Rory Bremner.Cuban leader Fidel Castro unleashed a volley of abuse after being hoaxed in 2004 by a Miami radio station presenter pretending to be Venezuelan President Hugo Chavez.Comedian Peter Cook made a celebrated series of hoax calls to London station LBC, pretending to be "Sven from Swiss Cottage", a lonely Norwegian fisherman.

nece se ACMA baviti laznim telefonskim pozivom kao takvim, niti voditeljima, niti proceni odgovornih u stanici vec ce samo meriti, verovatno u vanrednoj proceduri, da li je prekrsen zakon na osnovu izdate dozvole ili ne. npr. mogu ih kazniti ako su nezakonito snimili taj razgovor i sl. u bilo kakvoj odluci smrt ove nesrecne zene nece biti nijednom pomenuta.

moze, al meni je i dalje nelogicno da radio stanica trpi ikakve posledice zbog poziva i posledica.
+1. to lazno predstavljanje je nesto sto radi dosta neduhovitih voditelja i niko im na tome specijalno ne zamera. nije fer sada njih proganjati zbog toga

Ma daj, sad su krivi voditelji australijske radio stanice, za to što se britanska kruna tretira kao neki sveci na zemlji, i što se indijsko osoblje podvrgava ko zna kakvom mobingu. Sad svi treba da čitamo kako su to dvoje australijskih klinaca neki skotovi, pa kako se kaju, pa kako su pogrešili, a gde su članci o tome šta joj je rečeno u bolnici, i kroz kakav je tretman tamo prošla? To je prebacivanje lopte na ljude koji su ni luk jeli ni luk mirisali. Ono zaustaviš nekog na ulici da ga nešto pitaš, i onda on propusti bus za minut na posao i zakasni 10 min, i onda ga šef intimidira i podvrgne ko zna kakvom tretmanu pa se ovaj ubije, i onda nađu tebe i krenu da te kinje u fazonu eto, da nisi zaustavio toga na ulici taj bi i sad bio živ. Bio bi zar ne, jel se kaješ, e pa i treba da se kaješ. Ma neću ni da komentarišem australijske klince, tema su šefovi i kolege u bolnici, ako nije i neka služba umešala prste. Ovo je klasično skretanje priče*.* i to sa potencijalnog vrlo ozbiljnog krivičnog dela.

Edited by Evi_
  • Create New...