Prospero Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Znam. But what a price to pay...Čuj, dok mi prihvatimo dobre usluge EU svezi Kosova, Litvanci će da se odljute. čak će pitati i "Jeremic who?" :)
Takeshi Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 jeremic na rts: "dobili smo poverenje sveta da ga predvodimo!"
luba Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 meni je drago zbog prve dame sveta.(jel ona mozda vodila dnevnik, to bi bilo dj :D)
Vapad Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 meni je drago zbog prve dame sveta.(jel ona mozda vodila dnevnik, to bi bilo dj :D)Ćuti, moj ćale prvo rekao da su hrvati i albanci đubrad što su podržali "onog drugog", zatim se zapitao šta su radili prokleti crnogorci, dodao da na sreću mi imamo velike prijatelje ruse i kineze, onda rekao kako je sunđer Bob jedan od najpametnijih ljudi koje trenutno imamo i da ih je sve zajebao i zaključio....."e ode nam voditeljka :(".... sve u tri minuta dok ja, držeći nešto teško, ne mogu samo da se okrenem i odem. Već se osećaju posledice tog izbora. UF.
Prospero Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Ovo treba splitovati na Srbin pobedijo.I nije za bolji pdf.
Roger Sanchez Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Rešismo ga se nekako Možda i niste. Skupština zasjeda samo nekoliko dana u godini, pa koliko ja znam to i nije mjesto koje mu priječi da bude, npr., ministar vanjskih poslova.
Hella Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 činjenice da se tako nešto nije dogodilo za ove silne godine vladavine g. Tadićaako nisi primetio, trenutno su na snazi nedemokratske promene i vuk se ponovo odlio jer je bio tražen u pametnijem delu sveta. srbima grobar, globusu globar, sve to ima svoje.
Roger Sanchez Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Moskva: Policajci mučili svedoka Izvor: Beta Moskva -- Četvorica ruskih policajaca osuđena su na kazne do tri godine zatvora zbog toga što su mučili jednog čoveka koji je kao svedok došao na saslušanje.On je došao kao svedok i podvrgnut je elektrošokovima i umalo ugušen plastičnom kesom, saopštio je sud. Događaj datira iz maja 2011, kada je 28-godišnji stanovnik sibirskog grada Tjumena pozvan u policiju na saslušanje o nestanku zaposlenog u lokalnoj zalagaonici sa kojim je poslednji razgovarao telefonom, piše u saopštenju suda. Kada je rekao da ne zna gde se taj čovek nalazi, policajci su "mu na glavu stavili plastičnu kesu i stegnuli je, sprečavajući dotok vazduha. Potom su ga podvrgli elektrošokovima", navodi isti izvor. Posle nekog vremena, policajci su ga pustili. Radnik zalagaonice ubrzo se pojavio pošto je, ne obavestivši rodbinu, otišao u obližnje selo. Četvorica policajaca proglašena su krivim za zloupotrebu ovlašćenja i nasilje. Dvojica su osuđena na tri godine zatvora, a dvojica na tri godine uslovno.
ultra plasticni Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Bahraini Shiite Muslim protesters hold molotov cocktail bombs during clashes with riot police following a demonstration in the village of Sitra, south of Manama, in solidarity with leading Shiite activist Nabeel Rajab and those who have lost their eyes during protests on June 7, 2012. Bahrain re-arrested Rajab on June 6, pending a probe into tweets deemed insulting to Sunnis, prosecutors said, nine days after he had been freed. stiglo osvezenje
Zaz_pi Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 A, niko nije primetio kako je Djordjije ovlazio kada mu je mecena Jeremija postao presedatelj Skupstine UN?„Случај Јеремић“ и странпутице патриотизма
Eraserhead Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 (edited) Zahvalan sam Crnoj Gori i Makedoniji na podršci. Što se tiče ostalih - nije me iznenadilo. To je bio samo još jedan u nizu neuzvraćenih gestova dobre volje koje je Srbija činila. Tu, prije svega, mislim na podršku njihovim kandidaturama u UN, konkretno kada je riječ o Hrvatskoj i BiH. Koji je ovo jadnik. Umesto da kaze da se zahvaljuje onima koji su ga podrzali a da ce ostale ubediti da su pogresili sto nisu on raspravu o svojoj kandidaturi i izboru za predsedavajuceg skupstine UNa svodi na doskocice polupijanih budala koje bistre svetsku politiku po kafanama. Neverovatno ko je nama vodio spoljnu politiku. Uostalom sta ga briga on je tamo ionako bio kandidat Rusije a ne Srbije. Edited June 14, 2012 by Eraserhead
palikaris Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 jel moze neko da mi ukratko objasni, posto nisam pratio od pocetka, kako je doslo uopste do toga da ovaj moron bude predlozen za predsedavajuceg UN? Jel je to Srbija imala pravo da predlozi svog kandidata, ili su ga UN izabrale kao kandidata, ili sta?
Sirius Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 U Egiptu izgleda vojna hunta na delu uz podrsku Vasingtona, ponistena, sigurno, 1/3 mandata u Skupstini a AJ javlja da je cela Skupstina razresena. Pre toga je dozvoljeno da bivsi Mubarakov saveznik nastupa na izborima iako mu je ranije bilo zabranjeno: EGYPT STATE TV SAYS PARLIAMENT NO LONGER LIGITIMATEEGYPT STATE TV CITES CONSTITUTIONAL COURT ON PARLIAMENT Egypt's transition plunged into chaos - live updatesAl Jazeera's Rawya Rageh has copy of court decision, stating that entire parliament has been dismissed due to electoral violations Egypt Justice Ministry authorizes civilian arrests by militaryEgypt's Justice Ministry on Wednesday gave the country's military police and intelligence agents the right to arrest civilians over wide range of suspected crimes, including "resisting authorities," sparking charges that the country's military rulers want to extend their grip on power even after handing over to civilians.The decision comes during heightened tensions in Egypt, three days before a highly polarized presidential runoff election and a day before rulings by the country's highest court that could dissolve the Islamist-dominated parliament and even cancel the Saturday-Sunday presidential vote. The decision, published in the official gazette, would remain in effect until a new constitution is in place. The process of writing a constitution has hit snags. On Tuesday the Islamist-dominated parliament voted on an assembly to draft the document, but liberals boycotted the session. An earlier attempt to name the body collapsed because of opposition from liberals. Both times they charged that Islamists were unfairly dominating the procedure. ... Military analysts said the military arrest powers were a temporary measure intended to fill a security vacuum resulting from last year's uprising, when the police force collapsed and disappeared from the streets during the first days of the mass protests. "The police force has not recovered completely, and security is not back," said Sayyed Hashim, a former military prosecutor, in a TV interview. Rights activists warned the new decision creates a reproduction of notorious emergency laws that expired recently and said that it also could extend the rule of the generals, even if they transfer power to civilians on time by the end of the month. "This is a declaration of martial law, as if we are living in banana republic," said Gamal Eid, a prominent rights lawyer.
Recommended Posts