Jump to content

Featured Replies

:isuse: mislim, stvarno...
  • Replies 10.7k
  • Views 1.1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• U Beogradu sam, dosao za praznike. Jeste grozno i haoticno. Sutra malo vise.

• Zaboravan
    Zaboravan

Saudi Arabia has been chosen as the chair of the UN commission that is supposed to promote gender equality and empower women around the world. https://www.theguardian.com/world/2024/mar/27/

• Roger Sanchez
    Roger Sanchez

Posted Images

globus na kom se nalazite je možda jedino ostrvo života u mrtvoj tami svemira. a većina tog globusa je odabrala kadrovika demokratske stranke za kralja živog sveta.i stoga bi mogli da pripazite na rečnik kada govorite o najvoljenijem biću kosmosa.

Edited by Hella

• Author
globus na kom se nalazite je možda jedino ostrvo života u mrtvoj tami svemira. a većina tog globusa je odabrala kadrovika demokratske stranke za kralja živog sveta.i stoga bi mogli da pripazite na rečnik kada govorite o najvoljenijem biću kosmosa.
:lol:Sent from my GT-S5830 using Tapatalk

Uh, kako ćete sad morat poštivat sve2 obveze i bit fini prema Litvancima da vam ratificiraju SSP... :D

Uh, kako ćete sad morat poštivat sve2 obveze i bit fini prema Litvancima da vam ratificiraju SSP... :D
Mda, sve se oni nesto pitaju za SSP. Pati2:fantom:

Edited by Yoda

Pa, Yoda, sad se samo oni pitaju. Sta ces, tako vreme doslo.
Meni se ovo sa Jeremicem ne svidja ali tebe bas udaraju kompleksi. :)
Pa, te'nički gledano... :fantom:

Ovaj izbor je priznanje demokratskom putu Srbije i nije čudo da se dogodio za vakta g. Nikolića.

Pa, te'nički gledano... :fantom:
Novak DjokovicVuk Jeremic - Roger FedererSanchez 6:4, 7:5, 2:1 :ss1:
Meni se ovo sa Jeremicem ne svidja ali tebe bas udaraju kompleksi. :)
Jbt, al vama pričinja užitak učitavati mi komplekse.Naprotiv, zaista se divim majstorstvu. Da bi se na ovaj način, u zadnji čas, u svojstvu ruskog dark horsa umješalo u vječno prijateljstvo™ baltičkih zemalja i Majčice Rosije zaista treba biti Srbin. Takt, vještina, timing... Čestitke. :Hail:

Pazi Rođo, njemu u Srbiji više nije bilo adekvatnogtm mesta. Win-win situacija.

Znam. But what a price to pay...

Ovaj izbor je priznanje demokratskom putu Srbije i nije čudo da se dogodio za vakta g. Nikolića.
takvu ludost mogu da smisle samo tri čoveka: novinar njuza, neko ko želi da bude Ja (ali ne zna kako) i ovaj bednik.
Pobeda Tomislava Nikolića na predsedničkim Izborima doprinela je izboru Vuka Jeremića na mesto predsedavajućeg Generalne skupštine UN, kaže Aleksandar Vučić.
takvu ludost mogu da smisle samo tri čoveka: novinar njuza, neko ko želi da bude Ja (ali ne zna kako) i ovaj bednik.
Ne radi se ni o kakvom smišljanju, jednostavno zapažanje činjenice da se tako nešto nije dogodilo za ove silne godine vladavine g. Tadića.