Jump to content
IGNORED

Svet

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

globus na kom se nalazite je možda jedino ostrvo života u mrtvoj tami svemira. a većina tog globusa je odabrala kadrovika demokratske stranke za kralja živog sveta.i stoga bi mogli da pripazite na rečnik kada govorite o najvoljenijem biću kosmosa.

Edited by Hella
globus na kom se nalazite je možda jedino ostrvo života u mrtvoj tami svemira. a većina tog globusa je odabrala kadrovika demokratske stranke za kralja živog sveta.i stoga bi mogli da pripazite na rečnik kada govorite o najvoljenijem biću kosmosa.
:lol:Sent from my GT-S5830 using Tapatalk
Uh, kako ćete sad morat poštivat sve2 obveze i bit fini prema Litvancima da vam ratificiraju SSP... :D
Mda, sve se oni nesto pitaju za SSP. Pati2:fantom: Edited by Yoda
Uh, kako ćete sad morat poštivat sve2 obveze i bit fini prema Litvancima da vam ratificiraju SSP... :D
Meni se ovo sa Jeremicem ne svidja ali tebe bas udaraju kompleksi. :)
Meni se ovo sa Jeremicem ne svidja ali tebe bas udaraju kompleksi. :)
Jbt, al vama pričinja užitak učitavati mi komplekse.Naprotiv, zaista se divim majstorstvu. Da bi se na ovaj način, u zadnji čas, u svojstvu ruskog dark horsa umješalo u vječno prijateljstvo™ baltičkih zemalja i Majčice Rosije zaista treba biti Srbin. Takt, vještina, timing... Čestitke. :Hail:
Ovaj izbor je priznanje demokratskom putu Srbije i nije čudo da se dogodio za vakta g. Nikolića.
takvu ludost mogu da smisle samo tri čoveka: novinar njuza, neko ko želi da bude Ja (ali ne zna kako) i ovaj bednik.
Pobeda Tomislava Nikolića na predsedničkim Izborima doprinela je izboru Vuka Jeremića na mesto predsedavajućeg Generalne skupštine UN, kaže Aleksandar Vučić.
takvu ludost mogu da smisle samo tri čoveka: novinar njuza, neko ko želi da bude Ja (ali ne zna kako) i ovaj bednik.
Ne radi se ni o kakvom smišljanju, jednostavno zapažanje činjenice da se tako nešto nije dogodilo za ove silne godine vladavine g. Tadića.
  • Create New...