Hella Posted June 8, 2012 Share Posted June 8, 2012 (edited) globus na kom se nalazite je možda jedino ostrvo života u mrtvoj tami svemira. a većina tog globusa je odabrala kadrovika demokratske stranke za kralja živog sveta.i stoga bi mogli da pripazite na rečnik kada govorite o najvoljenijem biću kosmosa. Edited June 8, 2012 by Hella Link to comment
Кристофер Лумумбо Posted June 8, 2012 Author Share Posted June 8, 2012 globus na kom se nalazite je možda jedino ostrvo života u mrtvoj tami svemira. a većina tog globusa je odabrala kadrovika demokratske stranke za kralja živog sveta.i stoga bi mogli da pripazite na rečnik kada govorite o najvoljenijem biću kosmosa.:lol:Sent from my GT-S5830 using Tapatalk Link to comment
Roger Sanchez Posted June 8, 2012 Share Posted June 8, 2012 Uh, kako ćete sad morat poštivat sve2 obveze i bit fini prema Litvancima da vam ratificiraju SSP... :D Link to comment
Yoda Posted June 8, 2012 Share Posted June 8, 2012 (edited) Uh, kako ćete sad morat poštivat sve2 obveze i bit fini prema Litvancima da vam ratificiraju SSP... :DMda, sve se oni nesto pitaju za SSP. Pati2 Edited June 8, 2012 by Yoda Link to comment
Bat Bat Posted June 8, 2012 Share Posted June 8, 2012 Mda, sve se oni nesto pitaju za SSP. Pati2Pa, Yoda, sad se samo oni pitaju. Sta ces, tako vreme doslo. Link to comment
Zaz_pi Posted June 8, 2012 Share Posted June 8, 2012 Uh, kako ćete sad morat poštivat sve2 obveze i bit fini prema Litvancima da vam ratificiraju SSP... :DMeni se ovo sa Jeremicem ne svidja ali tebe bas udaraju kompleksi. :) Link to comment
Roger Sanchez Posted June 8, 2012 Share Posted June 8, 2012 Mda, sve se oni nesto pitaju za SSP. Pati2Pa, te'nički gledano... Link to comment
Sestre Bronte Posted June 8, 2012 Share Posted June 8, 2012 Ovaj izbor je priznanje demokratskom putu Srbije i nije čudo da se dogodio za vakta g. Nikolića. Link to comment
Yoda Posted June 8, 2012 Share Posted June 8, 2012 Pa, te'nički gledano... Novak DjokovicVuk Jeremic - Roger FedererSanchez 6:4, 7:5, 2:1 Link to comment
Roger Sanchez Posted June 8, 2012 Share Posted June 8, 2012 Meni se ovo sa Jeremicem ne svidja ali tebe bas udaraju kompleksi. :)Jbt, al vama pričinja užitak učitavati mi komplekse.Naprotiv, zaista se divim majstorstvu. Da bi se na ovaj način, u zadnji čas, u svojstvu ruskog dark horsa umješalo u vječno prijateljstvo™ baltičkih zemalja i Majčice Rosije zaista treba biti Srbin. Takt, vještina, timing... Čestitke. Link to comment
Prospero Posted June 8, 2012 Share Posted June 8, 2012 Pazi Rođo, njemu u Srbiji više nije bilo adekvatnogtm mesta. Win-win situacija. Link to comment
Roger Sanchez Posted June 8, 2012 Share Posted June 8, 2012 Znam. But what a price to pay... Link to comment
Hella Posted June 8, 2012 Share Posted June 8, 2012 Ovaj izbor je priznanje demokratskom putu Srbije i nije čudo da se dogodio za vakta g. Nikolića.takvu ludost mogu da smisle samo tri čoveka: novinar njuza, neko ko želi da bude Ja (ali ne zna kako) i ovaj bednik.Pobeda Tomislava Nikolića na predsedničkim Izborima doprinela je izboru Vuka Jeremića na mesto predsedavajućeg Generalne skupštine UN, kaže Aleksandar Vučić. Link to comment
Sestre Bronte Posted June 8, 2012 Share Posted June 8, 2012 takvu ludost mogu da smisle samo tri čoveka: novinar njuza, neko ko želi da bude Ja (ali ne zna kako) i ovaj bednik.Ne radi se ni o kakvom smišljanju, jednostavno zapažanje činjenice da se tako nešto nije dogodilo za ove silne godine vladavine g. Tadića. Link to comment
Recommended Posts