Jump to content
IGNORED

Svet

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted

Da li hoces da kazes da Marko M. Dabovic ne govori istinu? :P

Posted
Since May 2009, the movement had been denied permission to assemble in the square on at least 10 occasions.
Od nekih 16-17 puta, tj. I opet se okupljaju. Nemo' si nedorečen. A ja sam vam baš primer da mi učitavate rusoljublje, do moga.
Posted

zbog demonstracija sam prvo upao u guzvu, a kada sam stigao na odrediste pio bloody bloody mary u mrtvom baru posto su okolne ulice bile blokirane za transport. nije meni zbog mene, nego izveo gosta iz daleke zemlje 1st time in moscow da mu pokazem nocni zivot, a ovi placenici zapada tongue.gif me zeznuse. nevezano za demonstracije - uspeo sam da zaboravim coveka na plocniku, nisam video da nije usao u taksi isuse.gif ...sit se ispricao sa zadnjim sedistem dok me taksista nije pitao da li sam normalan isuse.gifisuse.gifovo sto se desava u rusiji ne ugrozava establisment jer nama alternative. ko ce da dodje na vlast? jabloko, komunisti i zirinovski??? dok neko novi ne ispliva, maksimum koji je za ocekivati su demonstracije sacice ocajnika o cemu se u moskvi i ne prica nesto puno. ja makar tako vidim situaciju, uz ogradu da ne gledam novosti i donosim sud prema raspolozenju u narodu...

Posted
zbog demonstracija sam prvo upao u guzvu, a kada sam stigao na odrediste pio bloody bloody mary u mrtvom baru posto su okolne ulice bile blokirane za transport. nije meni zbog mene, nego izveo gosta iz daleke zemlje 1st time in moscow da mu pokazem nocni zivot, a ovi placenici zapada tongue.gif me zeznuse. nevezano za demonstracije - uspeo sam da zaboravim coveka na plocniku, nisam video da nije usao u taksi isuse.gif ...sit se ispricao sa zadnjim sedistem dok me taksista nije pitao da li sam normalan isuse.gifisuse.gifovo sto se desava u rusiji ne ugrozava establisment jer nama alternative. ko ce da dodje na vlast? jabloko, komunisti i zirinovski??? dok neko novi ne ispliva, maksimum koji je za ocekivati su demonstracije sacice ocajnika o cemu se u moskvi i ne prica nesto puno. ja makar tako vidim situaciju, uz ogradu da ne gledam novosti i donosim sud prema raspolozenju u narodu...
Pa da, Javlinski, Njemcov, Zjuganov, Žirinovski - sve je to ekipa još iz devedesetih godina prošlog veka. Mnogo veći dokaz da nema demokratije je to što ne može da se pojavi neka nova snaga. Kada je dve hiljadite Sloba hteo da pokrade izbore, ostali su imali jednostavno tačne stvarne rezultate koji su pokazivali da je Sloba izgubio. Kod Rusa toga nema. Mogu oni da prikažu video i sa pedeset biračkih mesta, to je toliko malo u odnosu na to kolika je Rusija. A deset hiljada ljudi na protestu u Moskvi je isto kao da se u Beogradu skupi dve hiljade, dakle, jako malo.
Posted
Mnogo veći dokaz da nema demokratije je to što ne može da se pojavi neka nova snaga.
Flipni zastavu za 180 i isto važi.
Posted (edited)

Srecom, manjinama ima mesta u ruskom parlamentu. Javite kad to bude bilo moguce u drzavi Srba i ostalih nesrba.

Safin poslanik u ruskoj DumiIzvor. B92 | NKBivši najbolji teniser sveta Marat Safin izabran je poslanika ruskog parlamenta, Dume. 6980789574edfaab89ad31635292677_orig.jpg
Edited by anantaram
Posted (edited)

sutra idem u zavod da patentiram kolosalne ideje koje određuju budućnost eu. pre samo godinu dana sam izneo ispravan stav:

Ево, објасни ти мени - због чега се буџетирају паразити који ће да клисну напоље? Зато што много висе над књигом уместо да се зајебавају као остали па тај труд ваља наградити бесповратним зајмом? Мислим да је то будалаштина која се мора некако спречити или се макар донети закон по ком буџетлија мора да проведе минимум десет година на радном месту у Србији или да лепо врати све паре које је држава, тј. ја порески обвезник, спуцала на његову титулу, а најмање што се може учинити је да се таквима забрани повратак.
koji je dalje preneo neko ko verovatno živi u češkoj i voli da se slika kraj evropskog barjaka.
Klaus: Studenti su paraziti društvaIzvor: Beta Svet | sreda 7.12.2011 | 20:58Prag -- Češki predsednik Vaclav Klaus izjavio da su studenti koji po sadašnjem sistemu studiraju besplatno- paraziti u društvu...."Ubeđen sam, i to ne samo ja, da osnovna i srednja škola spadaju u kategoriju javnog dobra i zato je logično da je država treba da ih finansira. Visoka škola je nešto čime svako od vas na bitan i izrazit način uvećava svoj ljudski kapital, sposobnost da se ostvari u društvu i u svom ličnom životu", kazao je Klaus studentima Ekonomskog fakulteta Rudarsko-tehničkog univerziteta u Ostravi.On je ocenio da je besplatno studiranje predstavlja parazitiranje studenata u društvu. "To je vaša lična investicija u sebe same i zato mislim da vi treba to da finansirate", rekao je Klaus. http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2011&mm=12&dd=07&nav_category=78&nav_id=563930
Edited by Hella
Posted

ne znam da li je odgovarajući topik, al ...

U NJEMAČKOM gradu Mannheimu otvara se Kuvajtsko-turska banka, prva u Europi koja će poslovati po pravilima islama, što podrazumijeva zabranu kamata i špekulacija, javlja Deutsche Welle.
Posted (edited)

ova vest nema veze sa mozgom, odavno postoje banke u evropi koje postuju po pravilima islamskog bankarstva.

Edited by kojot
Posted
Ne vredi, ne da se Srbinu pa to ti je:(
Englezi vriste do neba i preuvelicavaju snagu protesta. Sa'ce Putin da padne. Jedinstvo demontirano time sto je dobilo 46% glasova. Mos misliti.Svi mediji izvestavaju potpuno isto, kao da je stigla depesa iz Foreign Office-a.Kradje, kao u svakom autoritarnom sistemu, je bilo.Sa druge strane, sumje u jacinu Putina su smesne i kritike sa zapada dolaze, onako, rutinski, kao nakon svakih izbora u Rusiji ili Belorusiji.
Posted
...
Englezi vriste do neba i preuvelicavaju snagu protesta. Sa'ce Putin da padne. Jedinstvo demontirano time sto je dobilo 46% glasova. Mos misliti.Svi mediji izvestavaju potpuno isto, kao da je stigla depesa iz Foreign Office-a.Kradje, kao u svakom autoritarnom sistemu, je bilo.Sa druge strane, sumje u jacinu Putina su smesne i kritike sa zapada dolaze, onako, rutinski, kao nakon svakih izbora u Rusiji ili Belorusiji.
Posted
Владан Лукић, председник Црвене звезде, честитао је Владимиру Путину, поводом победе његове странке „Јединствена Русија“ на парламентарним изборима.IZBACIVANJE-KRAJ-LUKIC.jpgУ телеграму са Маракане, између осталог, наведено је:– Победа ваше странке је радосна вест за грађане Србије, због пријатељског односа који Русија има према Србији.Генерални спонзор Црвене звезде је једна од највећих руских компанија „Гаспром“, а премијер Русије Владимир Путин је 23. марта посетио Маракану и на утакмици младих тимова Црвене звезде и Зенита доживео овације.Звезда је Путинову улазницу ставила у клупски музеј, а место на коме је седео у ложи је обележено плочицом.
  • Create New...