Dagmar Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 kakve tačno sankcije država srbija izriče za lgbtovce trandže etc Izriče srpsko društvo. Malo koji gej u Srbiji sme da otvoreno kaže da je gej, pominjala sam ovde poznanika koji je možda gej a možda i ne, elem dobio je batine na sred trga samo zato što je neko na osnovu njegovog izgleda zaključio da jeste (dečko je studirao neki umetnički fakultet i oblačio se na svoju ruku, to je izgleda bilo dovoljno da čovek bude pretučen). + 1 ja sam oduvek bio za to da se dveraši cigani i grobari propuste kroz kordone za vreme prajda nećemo valjda da gradimo ograde među ljudima ako su im shvatanja dramatično različita sve su te kulture jednake i lgbt i huliganska i sve je isto i svi su isti Ne znam o čemu pričaš, niko normalan ne tvrdi da su različite kulture iste kulture.
Dagmar Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 Ne znam za hellu, ali ja sam prosao isti tretman samo zato sto se nisam slagao sa umobolnim relativizacijama raznih nvo i drugih aktivista i spodoba sa filozofskog. Pricamo o ljudima koji su zdusno godinama napadali "srpsko" drustvo kao krvavo patrijahalno, spc kao inkvizicuju, preteranim i naduvanim kritikama, da bi sada odjedamput promenili plocu i rekli da nije kultura kriva, tj izbegavali da kazu da odredjene kulture, ili preciznije subkulture sa prostora severne afrike i arapskog polustva imaju neprihvatljive stavove i ponasanje prema zenama i manjinama. I bez uvrede, kroz druzenje i razgovor sa povlascenijim i modernijim i obrazovanijim arapima i alzirkama , srbija je daleko od takvoh ponasanja prema lgbt zajednici ili zenama, koliko god da jeste homofobna sredina. Srbija je daleko od nord Afrike, a zapadna Evropa od Srbije. So?
Hella Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 (edited) zriče srpsko društvo. a pa nešto si ti tu pomešala ja sam pričao o zakonskim sankcijama u državama koje se baziraju na 1 sveobuhvatnom verskom političkom i vojnom sistemu Ne znam o čemu pričaš, niko normalan ne tvrdi da su različite kulture iste kulture. +1 niko normalan tačno tako Niko nije dužan da se integriše, kultura koja se donosi nije inferiorna u onu u koju se odlazi, nek se integrišu "domaćini". Edited January 17, 2016 by Hella
Hella Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 (edited) Pricamo o ljudima koji su zdusno godinama napadali "srpsko" drustvo kao krvavo patrijahalno, spc kao inkvizicuju, preteranim i naduvanim kritikama, da bi sada odjedamput promenili plocu i rekli da nije kultura kriva, tj izbegavali da kazu da odredjene kulture, ili preciznije subkulture sa prostora severne afrike i arapskog polustva imaju neprihvatljive stavove i ponasanje prema zenama i manjinama. bilo je toga i ovde recimo ja okačim statistiku o silovanjima u failed state of sverige i onda kreću carevi da relativizuju kako je to zato što su zakoni promenjeni pa se sada dobacivanje na ulici podvodi pod silovanje i uglavnom ako je neko kriv onda je beli hrišćanin a sve i da imigranti siluju nije to zbog islamske doktrine nego zato što su siromašni pa ne mogu da izvode ženske u grad i zato je kriva država koja im je zakidanjem na velferu onemogućila da šetaju ženske i tako ih primorala da siluju rešenje je da poreski obveznik plati dodatni reket državi koja to prosledi imigrantu onda on zavede žene imetkom a one se onda same podastru zbog para tako nekako su građanisti zamislili taj fazon integrisanja Edited January 17, 2016 by Hella
Dagmar Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 a pa nešto si ti tu pomešala ja sam pričao o zakonskim sankcijama u državama koje se baziraju na 1 sveobuhvatnom verskom političkom i vojnom sistemu +1 niko normalan tačno tako Čak ni tu ne piše da su kulture "iste". A integracija je precenjena, ako nekad odem da radim u naftnoj industriji po arapskim zemljama, to sigurno ne znači da ću da se pridružim odredima za kamenovanje preljubnica.
kurjak92 Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 Srbija je daleko od nord Afrike, a zapadna Evropa od Srbije. So? Ti si rekao da je na pola puta izmedju, nista vise. Treba biti precizan i sto objektivniji. Relativizacija nas vodi samo do guranja problema pod tepih.
Hella Posted January 18, 2016 Posted January 18, 2016 Čak ni tu ne piše da su kulture "iste". A integracija je precenjena, ako nekad odem da radim u naftnoj industriji po arapskim zemljama, to sigurno ne znači da ću da se pridružim odredima za kamenovanje preljubnica. +1 isto kao što ja odolevam ovdašnjem belolistićarenju jer sam na višem civilizacijskom nivou ilustrujmo to sledećim dijagramom
Hella Posted January 18, 2016 Posted January 18, 2016 (edited) nanu li im teroristicku vidiš kako znaju da se lepo ponašaju neka ponovo uznapreduju u sedamdesete i sve kul Edited January 18, 2016 by Hella
Marcus Wulffings Posted January 18, 2016 Posted January 18, 2016 ali zato finci sve napredniji Припадници крајње десничарске групе обучени у црно, са викиншким симболима и финским заставама, патролирају у финским градовима у потрази за мигрантима. Самопрозвани „Одинови војници“ тврде да су „очи и уши полиције која не ради довољно да заштити грађане“.
Ros Posted January 18, 2016 Posted January 18, 2016 e, dok su arapi izmisljali brojeve u evropskim dobrim kucama se jelo prstima. osim, naravno, gde se jelo zlatnim escajgom
Desmond Bojčinski Posted January 18, 2016 Posted January 18, 2016 e, dok su se arapi klali za kamile i dva izvora vode u evropskim lošim kucama se spaljivale veštice. e, dok su arapi izmisljali brojeve u evropskim dobrim kucama se crtale karte novog sveta.
Recommended Posts