Tuesday at 13:203 days Pa i nakit kad kupuješ nećeš valjda mesing da platiš po ceni zlata.Od ova dva defitivno skagen, ovaj armani je krindž i malkice prevelik. @fillex lepo sročio, vuče malo na junghans ili nomos. Metni ga na milaneze i može da prođe. Dobra ti je veličina.
Tuesday at 14:073 days Narucen Skagen. Ja sam se odmah zaljubio kako sam ga stavio na ruku. Uopste nije tako neziva boja kao sto deluje na slikama a ima taj neki dizajn koji moze da prodje od elegancije do skroz casual setupa.Hvala za savete! Edited Tuesday at 14:073 days by Shan Jan
Tuesday at 14:073 days Za te pare, ako mora u toj prodavnici, festina dajver… krsten satInace, kod mene new… JDM
Tuesday at 14:093 days Just now, Milošica said:@Shan JanJel možeš i za mene da naručiš jedan i ti da platiš?Odakle ti da sam i ovaj platio ja?
Tuesday at 14:103 days Just now, Shan Jan said:Odakle ti da sam i ovaj platio ja? Onda još bolje, platiš samo jedan.
Tuesday at 14:393 days 27 minutes ago, Shan Jan said:Narucen Skagen. Ja sam se odmah zaljubio kako sam ga stavio na ruku. Uopste nije tako neziva boja kao sto deluje na slikama a ima taj neki dizajn koji moze da prodje od elegancije do skroz casual setupa.Hvala za savete!Mission accomplished bravo drugari Na stranu opravdan hejt prema modnim satovima, bilo bi baš krindž da onaj Emporio Armani logo vrišti na kompjuterašu. Kad biraš nakit gleda se i kontekst, kako se uklapa u ostale stvari koje nosiš i ličnost. Možda malo greota što nisi za budžet uzeo nešto klasu iznad, ali sviđa se i meni minimalistički Skagen. Bitno je da ti se sviđa.
Thursday at 11:591 day Stigla mi jubilee narukvica sa alija za Seiko 5 SNK80x, nabacio je na svoj SNK807. Nije baš savršena, ali radi posao.