kud u maglu Simoviću Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 6 minutes ago, namenski said: I zasto i cemu? da se oslobodiš potrebe nošenja mobitela kad izađeš vani i da se ne osetiš osakaćenim bez istog(kakav je već osećaj kad isti zaboraviš, a kreneš negde) da više vremena provodiš napolju, a manje blejući u isti
namenski Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 4 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: da se oslobodiš potrebe nošenja mobitela kad izađeš vani i da se ne osetiš osakaćenim bez istog(kakav je već osećaj kad isti zaboraviš, a kreneš negde) da više vremena provodiš napolju, a manje blejući u isti Uvazavam i priznajem sve navedene argumente - stoje, nema greske. Problem, mozda sustina, je u boldovanom: blejanje u telefon ide iz glave, ne iz telefona, kakav god on bio... 1
maheem Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 36 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: da se oslobodiš potrebe nošenja mobitela kad izađeš vani i da se ne osetiš osakaćenim bez istog(kakav je već osećaj kad isti zaboraviš, a kreneš negde) da više vremena provodiš napolju, a manje blejući u isti Dobra reklama za stare satove: Ugasi se i ponesi samo mene vanka.
napadaj Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 Meni G-Shock dovoljan za sportske aktivnosti. 1
maheem Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: kako je mator ovaj forum Idem da kupim električne čarape sa se osetim mlađe 1
kud u maglu Simoviću Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 2 minutes ago, maheem said: Idem da kupim električne čarape sa se osetim mlađe na baterije, moliću ekstra su se pokazale do sada. jedino što vrši posao za moje uvijete
namenski Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 Bolje ipak da se ja drzim imena poput Casio, Timex... A kada prodje korona i obogatimo se, boze zdravlja... Pritisak neka mere doktori, sa kalorijama cemo lako.... 1
Time Crisis Posted December 17, 2020 Posted December 17, 2020 1 hour ago, namenski said: Bolje ipak da se ja drzim imena poput Casio, Timex... A kada prodje korona i obogatimo se, boze zdravlja... Realno i taj sa slike možeš isto da pitaš "čemu...?" jer sve što on može, može i npr. G-Shock, a pri tom košta 70-100x manje.
namenski Posted December 17, 2020 Posted December 17, 2020 17 minutes ago, Time Crisis said: Realno i taj sa slike možeš isto da pitaš "čemu...?" jer sve što on može, može i npr. G-Shock, a pri tom košta 70-100x manje. Naravno, andrmolja k'o andrmolja... Ti nisi nikada baciotm pare na neku andrmolju koja ti, onako, bas zapela za oko, a?
James Marshall Posted December 17, 2020 Posted December 17, 2020 Brajtling je zlatni zub za one koji se smatraju urbanim 1 1
namenski Posted December 17, 2020 Posted December 17, 2020 Jes' vala, bas k'o sto je bavljenje moderatorstvom na PPP neprebolni žal za neupisanom onom pozorničkom skolom u Sremskoj Kamenici...
James Marshall Posted December 17, 2020 Posted December 17, 2020 54 minutes ago, namenski said: Jes' vala, bas k'o sto je bavljenje moderatorstvom na PPP neprebolni žal za neupisanom onom pozorničkom skolom u Sremskoj Kamenici... Ti se izgleda baš ložiš na ove skorojevićke statusne simbole ako te je moj komentar ovoliko pogodio
namenski Posted December 17, 2020 Posted December 17, 2020 4 minutes ago, James Marshall said: Ti se izgleda baš ložiš na ove skorojevićke statusne simbole ako te je moj komentar ovoliko pogodio Ложим. К'о четник на Рамбоов нож... A najbolje obozavam da nicim izazvani likovi upadnu u pricu samo da bi provetrili baratanje najpomodnijim urbanimtm frazama o скоројевићзму, zlatnim zubima i urbanosti... I pokazali kako su iznad svega toga, bljak... Dok se u satove razumeju k'o ona Marica... Nego, ti se izgleda baš ložiš na vlast kada te ono o moderatorstvu kao zameni za nedosanjani pendrek ovoliko pogodilo? Nikad brze se nisi pojavio, malo li je...
Recommended Posts