zorglub Posted May 30, 2020 Posted May 30, 2020 Najbitnije je da se tebi sviđa. Super je btw. Nezgoda sa ovim serijama je zamenska narukvica, što je svim jeftinijim Casio-ima slaba tačka. Ljudi doduše stavljaju i nato kaiševe na F-91:
I*m with the pilots Posted May 30, 2020 Posted May 30, 2020 (edited) 2 hours ago, zorglub said: Najbitnije je da se tebi sviđa. Super je btw. Nezgoda sa ovim serijama je zamenska narukvica, što je svim jeftinijim Casio-ima slaba tačka. U jednoj recenziji je covek stavio slike svoja tri sata, bas da bi se videlo sta sunce uradi narukvici tokom godina. Plava postane gotovo zelena, bas se dobro vidi na slikama. To su ova tri sata: levi star 7 godina, koji je posle 4 zamenio onim u sredini, a taj posle 3,5 ovim novim desno. Kaze da i dalje svi rade kako treba i da baterija drzi (taj najstariji drzi pored kreveta i upotrebi ga nocu) Cena mu je na Amazonu bila 35 evra tad kad sam gledala, sad je 45 , a ja sam ga u drugoj ranji platila 25. Edited May 30, 2020 by I*m with the pilots
askeladden Posted June 7, 2020 Posted June 7, 2020 (edited) Kupio kolega Parnis,omaz Rolex.Otpala sekundara posle dva dana.Pomalo zelim ovaj sat Edited June 7, 2020 by askeladden
zorglub Posted June 7, 2020 Posted June 7, 2020 Amfibije su teške, neprecizne i sa upitnim QC. Idi na Orient bolje, dok i njima ne odšrafe cenu.
Frank Pembleton Posted July 24, 2020 Posted July 24, 2020 Jel imate preporuku za majstora za servis u BG. ,Citizen Eco Drive je u pitanju..... Shiit has hit the fan!
Aleksandar88 Posted July 24, 2020 Posted July 24, 2020 Kostić Dojčinović, ispod Zelenjaka. Ozbiljan majstor svog zanata.
booyaka Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 Stigao samsung 46mmOdličan je, ja ga imam godinu dana, jedini pravi nedostatak je slaba baterija. Ali s obzirom koliko je kućište i koliko ima opcija to je i očekivano. 1
renne Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 4.5 dana sa svim stvarima uključenim Sasvim ok za bateriju
namenski Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 Cekaj, doslo dotle da moras da svakih nekoliko dana punis i bateriju na satu? Ono, kao telefon, negde si i odjednom, jebiga, prazni mi se baterija, samo sto nije?
Recommended Posts