Milosh76 Posted May 2, 2019 Posted May 2, 2019 Ne treba mi hronograf, treba mi sat "za svaki dan", koji moze da bude vise poslovni, nego sportski, uz odgovarajucu odecu, naravno. Najjednostavnije receno. Posto imam veliki zglob, onda i vecih dimenzija da bude, recimo 43-44mm ne manji
zorglub Posted May 2, 2019 Posted May 2, 2019 Pa ovi gore mi baš i ne idu uz odelo... sure shot za to što tebi treba su diveri, metalna narukvica - SKX007, Mako, Ray, za ovoliki jorgan.
peralozac Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 Šteta što je u pitanju samo internet šala, rado bih posedovao ovakav sat
radisa Posted May 18, 2019 Posted May 18, 2019 11 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: a šta je? Pa jbg, bluetoot dodatak telefonu... Mislim, pokazuje on vreme, ali pokazuje i poruke, mailove, viber, wats up... Pokazuje i one zdrsvstvene kerefeke, otkucaje srca, predjene korake, predjenu putanju.. Ima svoj gps, moze da se integrise i googlemaps... Mozes i da pričaš na njega, ali je baš nezgodno... Ali, suština je da ti treba telefon da bi sve to radio... I za razliku od Apple sata, koji je integrisan preko wifi, ovo radi samo na bluetoot, pa ako je kuća malo veca ili ti tel ostane u kancu u firmi a ti kreneš u šetnju po tudjim kancelarijama, recimo, jbg, ne korist više od običnog sata...
kud u maglu Simoviću Posted May 18, 2019 Posted May 18, 2019 pretpostavio sam al se ne vidi model tj eko sistem onaj apple4 je bombonica, samo da ovi naši operateri uvedu u ponudu esim mada ni onaj bez nije loš. premišljam se da ga uzmem
radisa Posted May 18, 2019 Posted May 18, 2019 12 minutes ago, Milosh76 said: Kakav je u odnosu na huawei watch gt? Jbg, ne znam, nisam nikad nista drugo video ovog tipa, osim ovog Samsunga i Applea, a oni su vrlo slični, osim ovog sto sam gore napisao... E da baterija drži 2 dana u full režimu, kad dodje 20%, pita da prebaci samo na sat, a tad baterija traje baš dugo...
Milosh76 Posted May 18, 2019 Posted May 18, 2019 Za taj huawei tvrde da baterija drzi 2 nedelje, ima neki LITE OS... Ima 10ak "ekrana"... I kosta dosta manje nego Samsung Galaxy watch
Recommended Posts