August 1, 20177 yr Lijep sat...kupim ga nekada ako prelomim dati tolike pare:) Hvala,jeste lep... Za sat sam oduvek nalazio novac da kupim onaj koji mi se svidi (I za jos neke stvari), dok recimo za mobilni telefon nema sanse da bih dao vise od 100e, garderobu kupujem na rasprodajama, autobobile tretiram kao potrosnu robu itd,itd...
August 8, 20177 yr Dajte mi neku preporuku. 150-200€. Muski... metalna silver narukvica. Nautika, kasio, seiko, tajmex... koja je razlika u brendovima za isti cjenovni rang? :D Hvala!
August 8, 20177 yr meni se svidja ovaj zepplelin sat a bogme ima ih nekoliko koji mi se isto tako svidjaju :)
August 8, 20177 yr Dajte mi neku preporuku. 150-200€. Muski... metalna silver narukvica. Nautika, kasio, seiko, tajmex... koja je razlika u brendovima za isti cjenovni rang? :D Hvala! Kupi sat od proizvodjaca satova, a ne modni. Za te pare je pristojan izbor. Slucajno poslato sa Tapatoka
August 8, 20177 yr Kupi sat od proizvodjaca satova, a ne modni. što ? Edited August 8, 20177 yr by Lezilebovich
August 8, 20177 yr meni se svidja ovaj zepplelin sat a bogme ima ih nekoliko koji mi se isto tako svidjaju :) 7060-4-2.jpg A šta pokazuje ona najgornja kazaljka
August 8, 20177 yr Kupi sat od proizvodjaca satova, a ne modni. Za te pare je pristojan izbor. Slucajno poslato sa Tapatoka Ima li to na amazon? :D
August 8, 20177 yr što ?Mehanizam, kvalitet izrade, tradicija, pouzdanost, a moda je prolazna. Slucajno poslato sa Tapatoka
August 8, 20177 yr Mehanizam, kvalitet izrade, tradicija, pouzdanos ovo ocekujes od sata od 150-200 evra?
August 10, 20177 yr Seiko Diver,Citizen ecodrive moze da se nadje.Seiko 5 u raznim izvedbama.Invicta automatic diver je nelos a jeftin sat. Orient Maco,Bambino mozda mogu za 200e.To je mozda i najbolja opcija