ToniAdams Posted October 4, 2016 Posted October 4, 2016 jebote ladno sat ima sve boje, crnu, zlatnu, braon, crvenu, sve bukvalno!
Hamlet Strašni Posted October 4, 2016 Posted October 4, 2016 Pomeeeešaj siiiiivu i zlaaaaatnuuuu Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Ravanelli Posted October 10, 2016 Posted October 10, 2016 gde si iskopao ovo? deluju kao junkers replike za glasače afd
Dr Arslanagić Posted October 10, 2016 Posted October 10, 2016 hehe recimo, mada su cene tu negde kao i Junkers, možda i malo jače
ToniAdams Posted October 11, 2016 Posted October 11, 2016 prezo, jesi onomad pazario bese junkersa? jesi zadovoljan? nesto sam bacio oko na jednog.
Dr Arslanagić Posted October 11, 2016 Posted October 11, 2016 Ne na kraju, bio sam bezecovao jednog koji je bio na popustu ali se rasprodao dok sam ja reagovao. Ali mislim da je jedan eminenti furunaš skoro pazario Junkersa.
stajebrebilo Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 Miyota mehanizni da li su OK? da, najrasprostranjeniji za kvarcne mehanizme u svetu, citizen škola.
roksi Posted November 28, 2016 Posted November 28, 2016 preporuka u tom rangu cena, zaista odlican. meni, uzivo jos lepsi. staklo je - kao da ga nema (u nasem slucaju, crni je u pitanju). mislim da samo prodaju online. (pakovanje, isporuka, sve pet. jedino sto treba da se naruci nekih mesec dana unapred).
Recommended Posts