urkozamanje Posted September 20, 2016 Posted September 20, 2016 (edited) Cek koliko ovo kosta? I sta ti nosis na sastanke ako ti je ovo za plazu?! Inace prelep je, hocu ga! Ma ne bre :D Nije poenta u tome (mislim da sam ga platio tada manje od 500$), poenta je u stilu -_- Ovo je sportski sat, na sljaku i generalno uz formalniji dress code nosim klasicniji dizajn. I evo da ne bude opet zabune (volim satove ali ne dajem bas bogatstvo za njih) recimo ovako nesto: Edited September 20, 2016 by urkozamanje
Shan Jan Posted September 20, 2016 Posted September 20, 2016 Urko, covek od stila Nego ovaj citizen nighthawk, jel to ima u razlicitim velicinama da se nadje? Ne bih nesto sto ce da mi deluje kao izraslina na zglobu.
urkozamanje Posted September 20, 2016 Posted September 20, 2016 Nego? Kenzo, prc! Japanac! Elem, nije ovaj citizen bas toliko veliki, stvarno. Znam na sta mislis, ali nije to. Muski je, ima ga, ali taman do granice dobrog ukusa -_-
El Guapo Posted September 29, 2016 Posted September 29, 2016 tako da, ako neko trazi bang for the buck, citizen eco drive wr200 (ili nighthawk) ima da ga nosi i nosi. i nosi. Kvalitet izrade nije sporan, ali nečitljiv cifer je meni turn off.
Frank Pembleton Posted September 29, 2016 Posted September 29, 2016 Jes malo natrpan... ....shit has hit the fan...
urkozamanje Posted September 29, 2016 Posted September 29, 2016 Kvalitet izrade nije sporan, ali nečitljiv cifer je meni turn off. Ma nije ni to bre, na slici tako izgleda. Na ruci ne, uopste. Cak je u uslovima slabijeg svetla (pa i potpunog mraka) i lakse jer su bas na ciferu foto celije koje svetlucaju (diskretno). Sta znam, mozda nisam objektivan ali meni je bas praktican, kapiram da bi "primetio" losu citljivost do sad.
Moća Posted October 2, 2016 Posted October 2, 2016 Kloaka ti je pomutila mozak. Sent from my Le X620 using Tapatalk
Hamlet Strašni Posted October 2, 2016 Posted October 2, 2016 Jezivo je ružan Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Moća Posted October 2, 2016 Posted October 2, 2016 To je sad moda. Sent from my Le X620 using Tapatalk
Moća Posted October 2, 2016 Posted October 2, 2016 Stvarno ste partibrejkeri ... Sent from my Le X620 using Tapatalk
Recommended Posts