Jump to content
IGNORED

Satovi

banecare1

Recommended Posts

Posted

obozavala sam taj sat, a onda je poceo da se raspada, deo po deo. nosila sam i bez stakla. 

• 2 weeks later...
Posted

Zna li neko nešto više o ovom satu? Koji je model i slično?

originalslika_Seiko-sat-113365551.jpg

Posted

Hm... Serial No?

Malo liči na fake.

Ako je original pobiće se hipsteri.

Posted

Zato i pitam. :fantom:  

Limundo, nemam više podataka. Pitaću za serijski.

btw, zašto li liči na fake?

Posted

Kazaljke, cifer, detalji, položaj datumara... Nekako sve nekvalitetno i previše ofucano/"jeftino.

Posted

A i datum je pogrešan.

Sent from my iPad using Tapatalk

Posted

Kazaljke, cifer, detalji, položaj datumara... Nekako sve nekvalitetno i previše ofucano/"jeftino.

ok, hvala puno

A i datum je pogrešan.

Sent from my iPad using Tapatalk

:Jova:

Posted

To bi trebalo da je Seiko 5. E sad ako mislis konkretno koji model to vec ne znam.

Sent from my Le X620 using Tapatalk

Posted

nema nista zanimljivo na forumu, pa naidjoh i ovde. elem, nisam dosao da se hvalim skupim satovima, dosao sam da pohvalim najdrazi sat koji imam (u stvari je cini mi se i najjeftiniji). imam ga nekih 9-10 godina i to ne tako sto ga nosim ponekad, nego je to sat koji mi stoji na komodi pored kreveta, sat za udariti o metalni/mermerni sto, sat za voziti motor, sat za plazu, sat za bazen, sat za bilo koju priliku koja ne zahteva da nosim neki drugi (tipa na sastanke, sljaku i uz odela ga ne nosim ali prakticno u skoro svim drugim prilikama da). 

secam se kad sam ga kupio da su mi rekli da ima life-time warranty (kapirao sam da se zajebavaju, ali stvarno ispade tako). puni se i na prirodno i na vestacko svetlo, dizajn mu je takav da mu u stvari dobro stoje sitne ogrebotine i vremenom i nosenjem postaje sve "lepsi". 

tako da, ako neko trazi bang for the buck, citizen eco drive wr200 (ili nighthawk) ima da ga nosi i nosi. i nosi. 

CITIZEN_OROLOGI_OROLOGIO_CITIZEN_FULL_ME

Posted

Lep, ja imam jedan EcoDrive mnogo manji jeftiniji (neki ortaci koji nose one velike "nabudžene" me zezaju da nosim ženski sat) ali sat nikad nije izdao, 20 godina šljaka samo tako. To sa Ekodrive je dobra fora, jednom sam se zainatio i proverio ovo za veštačku svetlost i šljaka...

....shit has hit the fan...

Posted

secam se kad sam ga kupio da su mi rekli da ima life-time warranty (kapirao sam da se zajebavaju, ali stvarno ispade tako)

Lifetime proizvoda, ne tvoj lifetime.

Posted

Ma jasno mi je to sad, nego se secam tog razgovora jer su se bas zajebavali na tu foru, ono ja ih pitao sta kako life time a oni mi rekli ma dok si ziv.