January 29, 20169 yr Nepisano pravilo da se sat uvek kupuje u varijanti sa metalnom narukvicom. mozda u bugarskoj
January 29, 20169 yr Ja sam ko pavijan i nikada nisam imao problem s metalnim narukvicama. Ili mjetal ili guma. Koža je za žene.
January 29, 20169 yr Ja sam ko pavijan i nikada nisam imao problem s metalnim narukvicama. Ili mjetal ili guma. Koža je za žene. Metal je bas prijatan, pretpostavljam da nosis metalnu obucu, kape i rukavice
January 29, 20169 yr Metal je bas prijatan, pretpostavljam da nosis metalnu obucu, kape i rukaviceDa. :( Ozbiljno, nisam imao problema s metalnim narukvicama... Računam da i prosečni proizvođači vode računa o tome... I da nije u pitanju dlakavost tipa mangulice. Edited January 29, 20169 yr by wall
June 6, 20168 yr Lomio glavu par meseci, smišljao, merio, pravio liste favorita, proveo miliJone sati gledajući/čitajući reviews... Na kraju sve pobrisao i uzeo ovo, i za igranku i za plug:
June 6, 20168 yr Lomio glavu par meseci, smišljao, merio, pravio liste favorita, proveo miliJone sati gledajući/čitajući reviews... Na kraju sve pobrisao i uzeo ovo, i za igranku i za plug: E, pa dobro si odmerio. Pravi gospodski sat sa klasom. Da ga u zdravlju nosiš.