ToniAdams Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 Nepisano pravilo da se sat uvek kupuje u varijanti sa metalnom narukvicom. mozda u bugarskoj
wall Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 Ja sam ko pavijan i nikada nisam imao problem s metalnim narukvicama. Ili mjetal ili guma. Koža je za žene.
stajebrebilo Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 Dobio za rodjendanOdlican, obozavam dajvere slučajno poslato sa TT
maheem Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 Ja sam ko pavijan i nikada nisam imao problem s metalnim narukvicama. Ili mjetal ili guma. Koža je za žene. Metal je bas prijatan, pretpostavljam da nosis metalnu obucu, kape i rukavice
wall Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 (edited) Metal je bas prijatan, pretpostavljam da nosis metalnu obucu, kape i rukaviceDa. :( Ozbiljno, nisam imao problema s metalnim narukvicama... Računam da i prosečni proizvođači vode računa o tome... I da nije u pitanju dlakavost tipa mangulice. Edited January 29, 2016 by wall
dig_chohano Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 Lomio glavu par meseci, smišljao, merio, pravio liste favorita, proveo miliJone sati gledajući/čitajući reviews... Na kraju sve pobrisao i uzeo ovo, i za igranku i za plug:
Tresko Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 Lomio glavu par meseci, smišljao, merio, pravio liste favorita, proveo miliJone sati gledajući/čitajući reviews... Na kraju sve pobrisao i uzeo ovo, i za igranku i za plug: E, pa dobro si odmerio. Pravi gospodski sat sa klasom. Da ga u zdravlju nosiš.
borris_ Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 Gospodski sa klasom je ovaj: Ali i ja bih speedmaster.
Recommended Posts