JozoMujica Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 Pa kad u podmornici ne mogu da pogledaju kroz prozor i vide da li je AM ili PM. :)
iDemo Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 Bila je verzija i za avion i za podmornicu... Moj tip je (bio, dok sam nosio) sat ovaj, kao i neki jeftini Timex 1440 koji je rashodovan kad mu je crkla originalna narukvica...
Frank Pembleton Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 Ajde dobre majstore za satove, ne rade , ne znam šta im je nisam ih dugo ni nosio. Ako može da nisu oni majstori tipa: Pa šta stw radili ovo! Ko vam je otvarao ovo? Ako može da se opravlja, može... Poslato sa WC šolje by BVK
Barti66 Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 Izgleda da više nema pouzdanih majstora tog tipa...ja za sada ne dočekah odg.(..ili pravi informitelji ne zalaze ovde baš često.)
svashtabezneshto Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 Moj čovek je kolekcionar satova, nosi ih kod nekog Bojketa u tržnom centru na Obilićevom vencu, City passage. Na prvom spratu je radnja, on ga zna kao Bojke, godinama, ne može da se seti kako se zove radnja. Kune se u njega.
Barti66 Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 Hvala za info.Izgleda da je pravo umeće naći dobrog i pouzdanog sajdžiju koji neće napraviti još veću štetu..Stari za koje znam su već odavno "otišli",naravno uglavnom bez adekvatne zamene.
Aion Posted January 24, 2016 Posted January 24, 2016 Posle popusta (20%, mada ovde Eco-Drive nisam video bez nekog popusta) 13.600. Sad gledam fotku, nisam bas izabrao reprezentativnu, u realnosti izgleda bolje.
Razzmatazz Posted January 24, 2016 Posted January 24, 2016 Ima fotka malo uzvodno u topiku, taj isti model sam ja bio dobio na poklon. Za te pare, odličan sat.
Aion Posted January 24, 2016 Posted January 24, 2016 Bomar DOO (tako pise na racunu). Prvi sprat TC Usce.
wall Posted January 24, 2016 Posted January 24, 2016 Hvala. Dobar. @ Raz hvala i tebi za preporuku, mogao bih sebi pokloniti. ^_^
Recommended Posts