Jump to content
IGNORED

Satovi

banecare1

Recommended Posts

Posted

Pa kad u podmornici ne mogu da pogledaju kroz prozor i vide da li je AM ili PM.  :)

Posted

Bila je verzija i za avion i za podmornicu...

Moj tip je (bio, dok sam nosio) sat ovaj, kao i neki jeftini Timex 1440 koji je rashodovan kad mu je crkla originalna narukvica...

20151222_233042 - Copy.jpg

Posted

Ajde dobre majstore za satove, ne rade , ne znam šta im je nisam ih dugo ni nosio. Ako može da nisu oni majstori tipa: Pa šta stw radili ovo! Ko vam je otvarao ovo?

Ako može da se opravlja, može...

Poslato sa WC šolje by BVK

Posted

Izgleda da više nema pouzdanih majstora tog tipa...ja za sada ne dočekah odg.(..ili pravi informitelji ne zalaze ovde baš često.)

Posted

Moj čovek je kolekcionar satova, nosi ih kod nekog Bojketa u tržnom centru na Obilićevom vencu, City passage.

Na prvom spratu je radnja, on ga zna kao Bojke, godinama, ne može da se seti kako se zove radnja.

Kune se u njega. 

Posted

Hvala za info.Izgleda da je pravo umeće naći dobrog i pouzdanog sajdžiju koji neće napraviti još veću štetu..Stari za koje znam su već odavno "otišli",naravno uglavnom bez adekvatne zamene.

• 1 month later...
Posted

Posle popusta (20%, mada ovde Eco-Drive nisam video bez nekog popusta) 13.600. Sad gledam fotku, nisam bas izabrao reprezentativnu, u realnosti izgleda bolje.

Posted

Ima fotka malo uzvodno u topiku, taj isti model sam ja bio dobio na poklon. Za te pare, odličan sat.

Posted

Bomar DOO  (tako pise na racunu). Prvi sprat TC Usce.

Posted

Hvala. Dobar.

@ Raz hvala i tebi za preporuku, mogao bih sebi pokloniti. ^_^