Guest Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 ostavljena je tu, da se primeti nije do mene i visine.
assück Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 (edited) naravno, nikad nije do tebe i visine <_< Edited January 3, 2015 by assück
nbg4ever Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 Alo bre, fokus na tajmpis [emoji35] Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Milosh76 Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 (edited) Svidja ! Edited January 15, 2015 by Milosh76
Milosh76 Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 Ipak ce biti Kupicu ga tokom sledece nedelje. :D
Moća Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 Razmisli malo ljudi kazu da Fossil ne spada u kvalitetne satove. Citizen, Casio, Seiko i Festina u tom rangu bar su meni tako rekli.
Dagmar Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 Razmisli malo ljudi kazu da Fossil ne spada u kvalitetne satove. Citizen, Casio, Seiko i Festina u tom rangu bar su meni tako rekli. Sta znaci kvalietan sat? Ja imam jedan fossilov koji nikad nije popravljan vec deset godina samo promene baterije, a pre dve godine sam dobila i drugi koji je isto bez problema do sad. Ne vidim poentu da kupujem sat koji moze da traje dvesta godina kad ja necu + posle deset-petnaest godina najverovatnije ti se i ukus promeni pa bi svakako menjao sat. A fossil po mom iskustvu to ispunjava.
maheem Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 ti bi samo da se svadjas. sta fali da promenis sat koji jos uvek radi i radice jos dvesta godina?
Dagmar Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 ti bi samo da se svadjas. sta fali da promenis sat koji jos uvek radi i radice jos dvesta godina? Nista, mozes da ga prodas i uzmes novi. Ali to sto neki traje dvesta, ne znaci da je fossil ciji satovi traju minimum deset i rade lepo i solidni su i robustni nekvalitetan. Tj ukratko, fossil je sasvim pristojan i kvalitetan sat.
ToniAdams Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 kolko para, tolko muzike, za slicne novce dobicete sat slicnog kvaliteta kog god pomenutog brenda u toj nizoj klasi. ako se coveku svidja fosil, nek uzme.
Milosh76 Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 Ima dosta ponuda za slicnu cenu Imam neki popust kod bpm-a a oni nemaju Casio ili seiko nego fossil, sector I festinu od meni zanimljivih brendova
Recommended Posts