Jump to content
IGNORED

Satovi

banecare1

Recommended Posts

Posted

tvom visokom oku nije promakla hemijska  ^_^

Posted

ostavljena je tu, da se primeti :fantom: nije do mene i visine.

Posted (edited)

naravno, nikad nije do tebe i visine  <_<

Edited by assück
Posted

Alo bre, fokus na tajmpis™ [emoji35]

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

• 2 weeks later...
Posted (edited)

aw1360-04e.jpg

Svidja !

Edited by Milosh76
  • 2 weeks later...
Posted

Ipak ce biti

0049070_400.jpeg

Kupicu ga tokom sledece nedelje. :D

Posted

Razmisli malo ljudi kazu da Fossil ne spada u kvalitetne satove. Citizen, Casio, Seiko i Festina u tom rangu bar su meni tako rekli.

Posted

Citizen i Seiko, pa onda Casio i Festina.

Posted

Razmisli malo ljudi kazu da Fossil ne spada u kvalitetne satove. Citizen, Casio, Seiko i Festina u tom rangu bar su meni tako rekli.

Sta znaci kvalietan sat? Ja imam jedan fossilov koji nikad nije popravljan vec deset godina samo promene baterije, a pre dve godine sam dobila i drugi koji je isto bez problema do sad. Ne vidim poentu da kupujem sat koji moze da traje dvesta godina kad ja necu + posle deset-petnaest godina najverovatnije ti se i ukus promeni pa bi svakako menjao sat. A fossil po mom iskustvu to ispunjava.

Posted

ti bi samo da se svadjas. sta fali da promenis sat koji jos uvek radi i radice jos dvesta godina?

Posted

ti bi samo da se svadjas. sta fali da promenis sat koji jos uvek radi i radice jos dvesta godina?

Nista, mozes da ga prodas i uzmes novi. Ali to sto neki traje dvesta, ne znaci da je fossil ciji satovi traju minimum deset i rade lepo i solidni su i robustni nekvalitetan. Tj ukratko, fossil je sasvim pristojan i kvalitetan sat.

Posted

kolko para, tolko muzike, za slicne novce dobicete sat slicnog kvaliteta kog god pomenutog brenda u toj nizoj klasi. ako se coveku svidja fosil, nek uzme.

Posted

Ima dosta ponuda za slicnu cenu Imam neki popust kod bpm-a a oni nemaju Casio ili seiko nego fossil, sector I festinu od meni zanimljivih brendova