December 14, 201410 yr u teoriji bi trebao da drzi dovoljno dugo, ali vidim po forumima da ima slucajeva da za par dana odjedared zamre.
December 14, 201410 yr Verujem ali meni dovoljno da imam sumnju. OK nije to sat nekih velikih cifri ali ako ima bug neka ga srede ili pokriju garancijom.
December 14, 201410 yr Ja koristim Citizen Eco-Drive vec 5-6 godina, I nikakvih problema sa njim. Jedino sto sam primetio je da baterija reaguje na promenu temperature, na primer, ako ga skinem sa ruke (sto se vrlo retko desava), I ostavim ga na stolu tokom noci, narednog dana ume da kasni po nekoliko minuta...
December 14, 201410 yr Ja koristim Citizen Eco-Drive vec 5-6 godina, I nikakvih problema sa njim. Jedino sto sam primetio je da baterija reaguje na promenu temperature, na primer, ako ga skinem sa ruke (sto se vrlo retko desava), I ostavim ga na stolu tokom noci, narednog dana ume da kasni po nekoliko minuta... +1 ovo za trajanje... Meni bio u fioci 3 nedelje i nista...
December 15, 201410 yr e stvarno. ^_^ toliko skupih delova i umesnosti da bi se napravilo ovo besmisleno sranje. Price: $565,000
December 16, 201410 yr Da li znate nekoga ko bi kupio jedan ili dva jako lepa sata Andre Belfort za cca 600e iako je prava vrednost 1500? jesu li i dalje na prodaju, i, koji su modeli u pitanju?
December 16, 201410 yr jesu li i dalje na prodaju, i, koji su modeli u pitanju? Nisu, bila one day offer...
January 2, 201510 yr Tozla. Bila i i "rose gold" varijanta, ali skuplja 80$ :D Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
January 3, 201510 yr Nisam siguran da li bi mi se svideo bez onih cizama, ali uz njih je pun pogodak.