ToniAdams Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 u teoriji bi trebao da drzi dovoljno dugo, ali vidim po forumima da ima slucajeva da za par dana odjedared zamre.
wall Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 Verujem ali meni dovoljno da imam sumnju. OK nije to sat nekih velikih cifri ali ako ima bug neka ga srede ili pokriju garancijom.
Mimix Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 Ja koristim Citizen Eco-Drive vec 5-6 godina, I nikakvih problema sa njim. Jedino sto sam primetio je da baterija reaguje na promenu temperature, na primer, ako ga skinem sa ruke (sto se vrlo retko desava), I ostavim ga na stolu tokom noci, narednog dana ume da kasni po nekoliko minuta...
Frank Pembleton Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 Ja koristim Citizen Eco-Drive vec 5-6 godina, I nikakvih problema sa njim. Jedino sto sam primetio je da baterija reaguje na promenu temperature, na primer, ako ga skinem sa ruke (sto se vrlo retko desava), I ostavim ga na stolu tokom noci, narednog dana ume da kasni po nekoliko minuta... +1 ovo za trajanje... Meni bio u fioci 3 nedelje i nista...
Takeshi Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 e stvarno. ^_^ toliko skupih delova i umesnosti da bi se napravilo ovo besmisleno sranje. Price: $565,000
Gresnik Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 Da li znate nekoga ko bi kupio jedan ili dva jako lepa sata Andre Belfort za cca 600e iako je prava vrednost 1500? jesu li i dalje na prodaju, i, koji su modeli u pitanju?
Mil@n Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 jesu li i dalje na prodaju, i, koji su modeli u pitanju? Nisu, bila one day offer...
Frank Pembleton Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 Jel ovde to zlato nasvirano na slici ili vise vuce na bakar?
nbg4ever Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 Tozla. Bila i i "rose gold" varijanta, ali skuplja 80$ :D Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Aion Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 Nisam siguran da li bi mi se svideo bez onih cizama, ali uz njih je pun pogodak.
Recommended Posts