October 30, 201410 yr ko ied U'apsili bi ga na prvom aerodromu :D Sent from my iTelephone using Tapatalk. Edited October 30, 201410 yr by jms_uk
December 14, 201410 yr ja sam hteo da se iznenadim necim slicnim, ali mi je malo frka posle komentara na netu glede samog koncepta eco drive. buduci da izgleda da baterija ume da skapa posle samo par dana neizlaganja svetlu, a nova kosta sezdesetak doloresa.
December 14, 201410 yr jado, oni ove satove rade za SBB već 70 godina Tek sad videh da se pricalo o Mondaine satovima.Svideo mi se onaj obicni bez datuma sa guardian-ovog sajta i razmisljao da ga narucim .Srecom sam nasao kod nas radnju gde se prodaju(na Obilicevom vencu) i probao da ga stavim na ruku,ali avaj narukvica je suvise mala Dobro je da nisam uzeo online Edited December 14, 201410 yr by Zavrzan
December 14, 201410 yr ja sam hteo da se iznenadim necim slicnim, ali mi je malo frka posle komentara na netu glede samog koncepta eco drive. buduci da izgleda da baterija ume da skapa posle samo par dana neizlaganja svetlu, a nova kosta sezdesetak doloresa. Zeznuto za zimski san...
December 14, 201410 yr Doduše ako menjaš satove, pa ga držiš u fioci dok ga ne nosiš, stvarno može da bude nezgodno... Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
December 14, 201410 yr Tonijevo ipak nezgodnije. Ozbiljno, varijanta da moraš sunčati sat ili ode baterija je malo hm...