Ravanelli Posted May 18, 2016 Posted May 18, 2016 gledao neko ovog brata jevreja što štreberski repuje? osrednje dobro, a svakako interesantno ovaj spot je napravio u fazonu "velikih rep spotova" tako to se štekao za sve - vilu, kola, jahtu, klub... ovo mu je kao susret sa snupom
Ravanelli Posted May 18, 2016 Posted May 18, 2016 vice dokumentarac o smoke mardeljanu http://www.vice.com/rs/video/ja-repujem-smoke-mardeljano-ceo-film?utm_source=vicefbsr
Lezilebovich Posted May 18, 2016 Posted May 18, 2016 gledao ovo o mardeljanu, od ranije mi se sviđa način na koji on repuje, ali je meni dokumentarac sranje. sve je preštelovano i prenamešteno. ne znam ni šta sam očekivao, ali bilo je nekako dosadnjikavo i nikakvo. ali to ne menja činjenicu da mardeljano ima dobru osnovu da postane 1 jak glas generacije i jednog društvenog sloja. iz zatvora do zvezda, oličenje srpskog sna
189- Posted May 19, 2016 Posted May 19, 2016 od dickyja je mozda najbolja stvar kacio sam vec cini mi se. ima i onaj russell westbrook on a farm. drakeov beat
189- Posted May 19, 2016 Posted May 19, 2016 prilicno neverovatno da holocaust koji ima ovakav verse ne napravi neku bolju karijeru.
number_9 Posted May 19, 2016 Posted May 19, 2016 (edited) kacio sam vec cini mi se. ima i onaj russell westbrook on a farm. drakeov beat Moguće je, ne znam. Ja sam je danas video. p.s. zajebao sam se kod quote-a Edited May 19, 2016 by number_9
Recommended Posts