Jump to content
IGNORED

Rap, Hip-Hop


korindjar

Recommended Posts

  • Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • Jimmy Kowalski

    388

  • 189-

    217

  • maheem

    165

  • Ravanelli

    151

obojica su iz emotiona.album je onako. ima par genijalnih stvari poput "ljuljam mikrofon". par je predosadan.a spot... nije li već bio jedan sa vožnjom na šasiji kroz romsko naselje kao parodija na gensta spotove?

Link to comment

a da. to mi uopšte nije palo na pamet. moguće.da me se ne shvati pogrešno, nije ovo loše, štaviše vrlo dobro je. jedino nisam baš toliko raspamećen. mnogo mi je jača sama pesma nego spot.

Link to comment

meni je spot ko cidade de deus sa sve kvockom na pocetku i zlom decom sa utokama. sto bi bila parodija na amadeus bend? zbog 2 kadra ljudi u maskirnim uniformama?

Link to comment

i ja imam tu asocijaciju. nije ceo spot parodija, nego eto napravili su prepoznatljivu posvetu u tom delu. meni to bolje nego da grade ceo spot na jednoj fori.inace dobro je ovo, bas dobro.

Link to comment

Sta je Amadeus bend?Dobar je spot a i pjesma, uprkos Vikleru koji mi je toliko dosadan da vec vise od nekoliko godina samo premotam njegov dio da se ne bih nervirao.

Link to comment
album je onako. ima par genijalnih stvari poput "ljuljam mikrofon". par je predosadan.
meni i metalac odlična. a esi mi dobar najbolja. a i moram da prestanem da kenjam da ću prestanem da pijem je dobra. džastin biber mi je 'nako. kafa vr'a i dobra mi je fora što tog miljuša i gošu pominju u svakoj pesmi :Di naravno, socijalno angažovana posle 10 :thumbsup:
meni je spot ko cidade de deus sa sve kvockom na pocetku i zlom decom sa utokama.
+1. i meni to bila prva asocijacija Edited by Lezilebovich
Link to comment

Pa da, grad bogova jedan na jedan, ali meni je u stvari jako mi u spotu to što je sve fejk, to mi nekako poenta: fejk oružje, fejk murija, fejk tetovaže, fejk sveci, svi smo fejk kao što je i hip hop u srbiji na nekom nivou poza i skidanje crnačke hip hop kulture koju bi jedino autentično u nas mogli da reprezentuju Romi, što je u stvari i kruna cele ideje. Svesni su i BC da su fejk kada se uporede s Romima, i grade priču na tome. Fejk koji otkriva istinu. Ma vrh.

Link to comment

^^realno, repom treba da se bave samo cigani i zato svi na gypsy mafia 9. novembra u NS sa KIŠOM METAKA!hip hop happening godine---inače sinteza zaključka je :lol:

Edited by Ravanelli
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...