April 28Apr 28 47 minutes ago, Patty Lee said:Bože, kakvo visokoplafonstvo, ja sam bila u kukavnom dvadeset četvrtom redu Mislim, nebitno, sve sam videla ali isto nisam pola razumela mada se u suštini sve skonta iz konteksta (ili ko već zna priču, ajd).Meni se ne sviđa, Notre dame mi je bio bolji iako iako i to izuzetno, izuzetno nervira (vrlo je frenč, jbg).Razmišljam već dva dana zašto mi se ne sviđa i mislim da ja ustvari imam problem sa samom pričom o Fantomu iz Opere, nekako je… plačipičkasto. Neki lik, za nijansu 🤏 manje lud od Vučića, sa nerazrešenim traumama iz detinstva (☝) se loži da je neotkrivena rok zvezda (🙄), smuca se po nekoj jazbini, i smara onaj gore narod u Pionirskom parku Operi koji samo hoće da uči radi predstavu, sa lobotominarom Tamarom na čelu (dakle, kao neki nedruželjubivi Čarls Menson). Ae bre liče izađi napolje i touch grass. Psihoterapija je iz raja izašla. Ono sa lusterom koji se survava na publiku je bilo super, can’t lie.Nisam ja za mjuzikle, evidentno.Nemoj mi luster, izveo ženu malo, rekoh da se otvorim i uzeo sedišta koja su bila tačno ispod lustera a nismo uopšte bili upućeni šta će da se desi sa istim...A jeste priča prilično van ovog doba da ne kažem zastarela. Što bi mladi rekli on je simp/stan koji je geslajtuje a ona klasična fence sister I tako...
April 28Apr 28 15 minutes ago, *edited by mod said:Nemoj mi luster, izveo ženu malo, rekoh da se otvorim i uzeo sedišta koja su bila tačno ispod lustera a nismo uopšte bili upućeni šta će da se desi sa istim...Luster je bio super, trebalo je da ima značajniju ulogu i u drugom aktu definitivno!15 minutes ago, *edited by mod said:A jeste priča prilično van ovog doba da ne kažem zastarela. Što bi mladi rekli on je simp/stan koji je geslajtuje a ona klasična fence sister I tako...Da, s tim što on je očigledno u početku nice guy (to su ti oni “pogane žene hoće isključivo visoke kosate zanimaju ih samo pare a neće finog momka poput mene, jeste da sam lud kao konj možda za nijansu 🤏 manje od predsednika ali nećemo sad u te detalje”), mada taj deo mi ugl ne vidimo, posle bude toksična rilejšnšip i na kraju lik završi kao cuck (hehe), a ona je klasična pick me, vidi i ona sve red flags ali misli da je izuzetak od pravila. #teamRaoul kao 🏠