Pegin Posted October 5, 2023 Posted October 5, 2023 1 hour ago, namenski said: Ne znam kakvu si klopku postavio , ali ovako na prvi gled tipujem na neku od novozelandskih Fletcher FU-24 izvedenica, a koju vec bih morao da pogledam malo podrobnije, najverovatnije je neki od poljoprivrednika? Eto, nije bilo teško, jeste, Fletcher FU 24, kako ga oni zovu topdresser, uglavnom za prihranu svih onih zelenih travnjaka, na kojima pasu milioni NZL ovčica. Izvol'te s novim rebusom
Tsai Posted October 14, 2023 Posted October 14, 2023 nije za ovu temu, ali ne znam gde. na 8:10 od ovog snimka vlasnik restorana iznosi ovim likovima neki predmet i kao ako pogode sta je dobiju besplatno kolace, navodno niko nije pogodio. jel neko ima ideju sta to moze da bude?
I*m with the pilots Posted October 17, 2023 Posted October 17, 2023 On 14. 10. 2023. at 3:33, Tsai said: nije za ovu temu, ali ne znam gde. na 8:10 od ovog snimka vlasnik restorana iznosi ovim likovima neki predmet i kao ako pogode sta je dobiju besplatno kolace, navodno niko nije pogodio. jel neko ima ideju sta to moze da bude? Sad i mene zanima
smooth.Op Posted October 17, 2023 Posted October 17, 2023 Ne znam šta je, ali čitajući komentare zaključio sam da je mišolovka u pitanju.
mlatko Posted October 17, 2023 Posted October 17, 2023 Taj deo sa "zvoncem" je neki teg jer se diže i privezuje se gore. Uvce je premalo da bi de negde obesilo da visi sve zajedno. Cenim da je neka alatka u kuhinji, daščica može da se provuče ispod i za nešto služi. Cediljka za sarme
namenski Posted October 24, 2023 Posted October 24, 2023 @Radoye se je iskljucio, @Pegin verovatno ne sme ... 1
Radoye Posted October 24, 2023 Posted October 24, 2023 DC-5 zarobljen od strane Japanaca u Indoneziji na pocetku rata...
namenski Posted October 24, 2023 Posted October 24, 2023 Just now, Radoye said: DC-5 zarobljen od strane Japanaca u Indoneziji na pocetku rata... E, jebiga, a toliko sam se ponadao... Svaka cast.
Radoye Posted October 24, 2023 Posted October 24, 2023 splet okolnosti, bas sam nedavno nesto proucavao na te teme, sta su sve Japanci pozarobljavali od zapadnih Saveznika krajem '41 i pocetkom '42 i sta su od toga uzeli aktivno da koristie... Inace je DC-5 bio retka ptica (mada se nepogresivo poznaje po obliku kokpita i vertikalca da je Daglas), narocito u poredjenju sa sveprisutnim DC-3 i posleratnim cetvoromotornim naslednikom DC-6... 1
namenski Posted October 17 Posted October 17 @Pegin, @Radoye, ulenjili ste se, i naravno ostali, tek:
Pegin Posted October 17 Posted October 17 (edited) Dajmo šansu nekom sledećem , nisam lenj , pratim , ali rešavam samo ozbiljne zagonetke. Edited October 17 by Pegin 1
namenski Posted October 18 Posted October 18 (edited) 12 minutes ago, Boksi said: B-26, By Golly, Francuska 1944. B-26 jeste... A dal' je Francuska pa jos taj Golly - pojma nemam... Utoliko Edit: sad videh gore @Pegin i @Radoye, prave se vazni... Edited October 18 by namenski 2 1
Recommended Posts