namenski Posted March 19, 2021 Posted March 19, 2021 7 hours ago, Pegin said: Klackalica ventila ( Rocker arm) Tvoj red...
Pegin Posted March 19, 2021 Posted March 19, 2021 THX, jel mogu da delegiram nekog, ili ko se prvi javi za novi rebus. Upravo radim backup i rušim sistem ... Mislim rušim Windows, i ovaj vikend se zanimam reinstalacijama , posrće mi kod butovanja, ukači iz četvrtog-petog... Pa neću biti online da repliciram ako zatreba. Fala na razumevanju,
אַף אֶחָד Posted March 28, 2021 Posted March 28, 2021 Mogu ja? Danas sam video jednu dobro ocuvanu spravu ove vrste.
אַף אֶחָד Posted April 7, 2021 Posted April 7, 2021 oooh, ljudi, sorry. pomelo me svasta i zaboravio da odgovorim. sta je kabeza? u pitanju je pumpa za tocenje i odmeravanje (maslinovog ulja). donji deo se zabode u bure i onda se mota rucica koliko vec treba. sta god bila kabeza, ovo jeste pumpa, pa nek bude da je @Skyhighatrist odgonetnuo. sorry jos jednom. nije mi glava bas uvek na brojnom stanju ovih dana.
namenski Posted April 8, 2021 Posted April 8, 2021 1 minute ago, braca said: Karburator ? Svaka cast!!! I to ne bilo kakav, nego cuveni двогрли Weber 40 DCNF, bez kojeg nikakvo абартовање nije moglo da se zamisli...
Skyhighatrist Posted April 8, 2021 Posted April 8, 2021 Buvalno prva misao kad sam video fotku je bila "Weber"
namenski Posted April 8, 2021 Posted April 8, 2021 1 minute ago, Skyhighatrist said: Buvalno prva misao kad sam video fotku je bila "Weber"
Fakundo Sava Posted June 14, 2021 Posted June 14, 2021 Ima li nekog ovde ko je upoznat sa laboratorijskim uređajima ? Zanima me da li ova delimično očuvana električna pipeta vredi nešto Nedostaje nešto od plastičnih delova ali ovaj merač mislim da je ispravan Spravica kao nova košta 1000+ evra
x500 Posted February 1, 2022 Posted February 1, 2022 @namenski jedna od slika na Vasem postu o Staljingradu je ova: Da li je na vojnuku desno ruski pancir iz ww2? Metalna kosulja, kao vitezovi iz serdnjeg veka, koja je mogla da pruzi zastitu od 9mm Parabelum. Hvala, X500
Recommended Posts