namenski Posted March 17, 2021 Posted March 17, 2021 Za svetm je sluzio: Pa su tako, na primer, Вилуситм koje je Institut u Vinci uvezao pocetkom 50-ih zarad nalazenja urana u Srbiji, a od kojih se pokojni matori dokopao par komada kada je ceo posao propao, na kojem sam ucio da vozim i koji je - hvala bogu i Internetu - i danas u voznom stanju, i ako proizveden 1942. godine, imali fabricki - ali negde u Nemackoj - ugradjen Бош кључ, paljeni nogom, istovremenim pritiskom papucice akceleratora i ovog noznog dugmeta gore desno...
braca Posted March 17, 2021 Posted March 17, 2021 Švercerski ključ 😉 Otvara raznorazne panoe i prolaze u vozu, gde se trpaju farmerke i ostala roba pre prelaska granice…
nisam ja Posted March 17, 2021 Posted March 17, 2021 jao, jesam viđao po vozovima trouglastu bravicu. valjda. nisam bio u našem vozu 100 godina. poslednji put u nekom koji vozi iznad zemlje u parizu.
ragasto Posted March 17, 2021 Posted March 17, 2021 I u autobusima, iznad vrata...nekad trouglasta, nekad kvadratna
nisam ja Posted March 17, 2021 Posted March 17, 2021 e sad ne znam dal su iste dimenzije. ovakav ključ ima jednu specifičnu namenu.
nisam ja Posted March 17, 2021 Posted March 17, 2021 ali sam '99. njime oslobodio par uspaničenih penzionera iz...?
Recommended Posts