namenski Posted November 28, 2020 Posted November 28, 2020 1 minute ago, foto said: protiv parcova, je da? Bravo...
namenski Posted January 13, 2021 Posted January 13, 2021 7 minutes ago, foto said: eva sardine a i mnoge druge Nije bilo tesko, pa ipak vredelo se podsetiti... I, da, nisu Eva, one su novije, marketinske sa sve onom reklamom: jedina Sardina je bila Sardina Beograd, neka plavo bela kartonska kutija kao ambalaza. Bila je i luksuz: u Srbiji su seljaci dolazeci pazarnim danom u varos - castili sebe sardinom... Ponekad i ogromnim mortadelama u kolonijalnim (?!) radnjama, mortadelama koje su bile dobar metar u duzinu, koje su stajale na posebnom stalku i koje je trgovac sekao ogromnim nozem. U prodavnicama sa олајисаним podom karakteristicnog, danas zaboravljenog mirisa.
maheem Posted January 13, 2021 Posted January 13, 2021 7 minutes ago, namenski said: Nije bilo tesko, pa ipak vredelo se podsetiti... I, da, nisu Eva, one su novije, marketinske sa sve onom reklamom: jedina Sardina je bila Sardina Beograd, neka plavo bela kartonska kutija kao ambalaza. Bila je i luksuz: u Srbiji su seljaci dolazeci pazarnim danom u varos - castili sebe sardinom... Ponekad i ogromnim mortadelama u kolonijalnim (?!) radnjama, mortadelama koje su bile dobar metar u duzinu, koje su stajale na posebnom stalku i koje je trgovac sekao ogromnim nozem. U prodavnicama sa олајисаним podom karakteristicnog, danas zaboravljenog mirisa. dobre su Beograd sardine i dalje
namenski Posted January 13, 2021 Posted January 13, 2021 1 minute ago, maheem said: dobre su Beograd sardine i dalje Ja bre, pravo da ti kazem ne znam: volim sardine, vidim da ih ima, ali gadjam na srecu... Sa promenljivim uspehom...
maheem Posted January 13, 2021 Posted January 13, 2021 4 minutes ago, namenski said: Ja bre, pravo da ti kazem ne znam: volim sardine, vidim da ih ima, ali gadjam na srecu... Sa promenljivim uspehom... hm, ja sma prilicno smanjio konzumaciju sardina. navukoh se na ruske dimljene papaline, i onda u to malo ostalih prilika uzmem ili la perlinu skusu ili beogradsku sardinu. ponekad eva sa rajcicom, nisam istrazivao ostalu ponudu. al evo zaklinjem se da cu cesce vecerati sardine.
namenski Posted January 13, 2021 Posted January 13, 2021 15 minutes ago, namenski said: dolazeci pazarnim danom u varos Бојаџија, Вуновлачар, Содаџија, клакер, кабеза, печење пањ, пресвлачење дугмади, Свећар, хватање конца на најлон чарапама, Радио и ТВ механичар, Сајџија, Поткивач, Ковач, клепање секире, будака, Сарач, Кројач, Обућар, пенџетирање, мали дрвени ексерчићи....
namenski Posted January 13, 2021 Posted January 13, 2021 (edited) 2 minutes ago, maheem said: la perlinu skusu +1 Ко врата!!! Димљена укљева, у Србији позната као Сарага, нанизана на гранчицу. Па још подгрејана, ааааа.... Edited January 13, 2021 by namenski
maheem Posted January 13, 2021 Posted January 13, 2021 5 minutes ago, namenski said: +1 Ко врата!!! Димљена укљева, у Србији позната као Сарага, нанизана на гранчицу. Па још подгрејана, ааааа.... probao sam ukljevu, super je al ne vidim je po marketima. ovo overi ako nisi: bucket list: festival sardine u portugalu. mislim, to je neki cilj da se sto pre ode al kakvo je vreme taj svakodnevni to do list se pretvorio u bucket list
namenski Posted January 13, 2021 Posted January 13, 2021 1 minute ago, maheem said: bucket list: festival sardine u portugalu. O portugalskim sardinama, narocito onim odranimtm - necemo, nemoj molim te....
nssar Posted February 26, 2021 Posted February 26, 2021 1 hour ago, namenski said: Pendzet za cipele 1
Recommended Posts