katamaran Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Ima li njih u Beogradu?Juce sam u Bulevaru video neko besplatno merenje opsteg stanja organizma i lik koji se merio je drzao nesto jako slicno ovome.
retronaut Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 Ovo je kao neka turbina na vodu.Jeste Tvoj red.Edit: i nije neka turbina nego pozamasna Peltonova :)
stoka Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Uslikano na krovu jedne zgrade. Imate li ideju šta je ovo?
fragand Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 gledam nesto slicno sa teraseda nije antena? :lolol:bezicni internet mozda
fragand Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 viidim bar 10 takvih antenagotov sam :fantom:odoh da pisem testament
stoka Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 gledam nesto slicno sa teraseda nije antena? :lolol:bezicni internet mozdaNeka antena jeste, ali kakva?To je ogromno, ne liči mi na TV-antenu, malo liči na antenu mobilne telefonije, malo više liči na HAARP, a znam da nije HAARP ...
fragand Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 (edited) moz' da bidnekod mene znam da ima kablovska, bezicni internet...nije harp, harp je u krnjaci Edited September 1, 2012 by fragand
borris_ Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 (edited) Rekao bih da je to gromobran. Ne vidim ni jedan koaksijalni kabal koji je povezan za te sipke. Vidi se nesto ali to mi vise lici na copper plate (ili bakarna zica) jer ide ravno do dole. Zasto je takav? Ne znam. Edited September 4, 2012 by borris_
Đipalo Junuz Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 Neka lađa velika? U hotelima sobice nisu toliko male...
namenski Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 Neka lađa velika? U hotelima sobice nisu toliko male... Bravo :) Vodi se kao (trenutno) najveca, valjda nekih 5,500 putnika, 2,800 kabina, preko 2,000 zaposlenika, meni pravo da kazem nekako neljudski, da ne kazem ruzno...
Recommended Posts