July 11, 201212 yr Ima li njih u Beogradu?Juce sam u Bulevaru video neko besplatno merenje opsteg stanja organizma i lik koji se merio je drzao nesto jako slicno ovome.
August 21, 201212 yr Ovo je kao neka turbina na vodu.Jeste Tvoj red.Edit: i nije neka turbina nego pozamasna Peltonova :)
September 1, 201212 yr gledam nesto slicno sa teraseda nije antena? :lolol:bezicni internet mozdaNeka antena jeste, ali kakva?To je ogromno, ne liči mi na TV-antenu, malo liči na antenu mobilne telefonije, malo više liči na HAARP, a znam da nije HAARP ...
September 1, 201212 yr moz' da bidnekod mene znam da ima kablovska, bezicni internet...nije harp, harp je u krnjaci Edited September 1, 201212 yr by fragand
September 4, 201212 yr Rekao bih da je to gromobran. Ne vidim ni jedan koaksijalni kabal koji je povezan za te sipke. Vidi se nesto ali to mi vise lici na copper plate (ili bakarna zica) jer ide ravno do dole. Zasto je takav? Ne znam. Edited September 4, 201212 yr by borris_
January 2, 20178 yr Neka lađa velika? U hotelima sobice nisu toliko male... Bravo :) Vodi se kao (trenutno) najveca, valjda nekih 5,500 putnika, 2,800 kabina, preko 2,000 zaposlenika, meni pravo da kazem nekako neljudski, da ne kazem ruzno...